Partizánska-osvetlenie-chýbajúce/nedostatočné

Zodpovednosť za riešenie: Handlová

V riešení
meno
Martin 02. júla 2021

Medzi bytovkami na ul Ligetská 1B a 1C nám v nočných hodinách spoluobčania robia škody ničia lavičky pred vchodom rozbíjajú vchodové svetlá atď. Preto prosíme či by nebolo možné umiestniť medzi naše bytovky 1 verejné osvetlenie nakoľko je ru v nočných hodinách veľká tma. Jedno svetlo tu je na parkovisku ale to ani zďaleka neosvetlí naše miesto pri bytovke 1C. Mestská polícia je tu na každodennom poriadku ale žiaľ nič sa s tým nevyrieši. Ďakujeme vopred obyvatelia na ul Ligetská 1C.

02. júl 2021

Martin

Ligetská-osvetlenie-chýbajúce/nedostatočné

Na ul Ligetská medzi blokmi 1B a 1C nám naši rómsky spoluobčania robia škody ničia lavičky pred vchodom rozbíjajú vchodové svetlá atď. A to najmä večer keď je tu tma. Preto by sme boli radi keby tu bola osadená aspoň pouličná lampa keďže kamerový systém je z finančných dôvodov nemožný. Jedna lampa tu je na parkovisku ale to ani zďaleka neosvetlí naše miesto pri bytovke pred vchodom. Ďakujeme
06. júl 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň p. Martin,
ďakujeme za zaslanie podnetu. Problém sa bude konzultovať s Mestkým bytovým podnikom ako správcom verejného osvetlenia.

tím oddelenia marketingu a komunikácie
03. november 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Z dôvodu viacerých podnetov nielen od občanov na tému verejného osvetlenia sa plánuje urobiť jeho audit v celom meste. Z tohto dôvodu nie je vhodné teraz umiestňovať nové verejné osvetlenie na ulici Ligetskej. Problém sme však konzultovali s konateľom Mestského bytového podniku, ktorý navrhol riešenie a tým je umiestnenie led reflektorov na fasádu bytového domu s pohybovým senzorom. Doba realizácie umiestnenia svetlených bodov by mala byť do konca novembra.
Kto? Mestský bytový podnik
Kedy? koniec novembra

tím oddelenia marketingu a komunikácie

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania