Morovnianska cesta-detské ihrisko-chýbajúce

Zodpovednosť za riešenie: Handlová

Vyriešený

Dobrý deň chcel by som sa kompetentných opýtať kedy bude otvorené ihrisko ktoré sa budovalo nedávno medzi ul. Okružnou a Morovnianskou. Neviem prečo doteraz o tom nikto neinformoval. Aspoň tie koše mohli zostať odbalené, 30 rokov tu žiadne neboli a teraz keď už sú konečne tu aj tak do nich ľudia nemôžu hádzať odpadky. Ďakujem za odpoveď. Ivan

11. november 2021

Marta Juricekova

Na Okružnej 11 je príjazdová cesta v dezolátnom stave už dlhšiu dobu. Stále čakáme, kedy prídeme konečne aj my na rad s opravou cesty. Čakáme už 20 rokov. Prosím kompetntných, aby sa začali konečne touto situáciou zaoberať. Aj tu bývajú poslanci mesta, ale aj obyčajní ľudia.
11. november 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň p. Ivan.
Ďakujeme za zaslanie podnetu.
Mesto Handlová informovalo, že stavebné práce budú ukončené v priebehu mesiacov - október a november 2021. Aktuálne je celá stavba pred dokončením, je potrebné ešte dokončiť výsadbu zelene. Nasledovať bude kolaudácia a oficiálne prebratie stavby. Z vyššie uvedených dôvodov nie je zatiaľ možné dať celú stavbu do užívania vrátane smetných nádob.
Zmluvne je stavebník povinný stavbu odovzdať do konca roka 2021.
O oficiálnom otvorení ihriska bude mesto Handlová informovať.

Ďakujeme za pochopenie.

Tím oddelenia komunikácie
01. december 2021

Martin

Dobrý deň,
prosím vás, čo je toto za somarinu. Už v septembri 9.9. ste cez RTV Prievidza informovali, že vnútroblok je pred dokončením, stavebník postupuje v zmysle plánovaných prác, termín ukončenia stavebných prác je v októbri, zeleň mala byť vysádzaná počas mesiacov september a október na základe odporúčania záhradníkov. O dva mesiace neskôr ide zase reportáž, že je to tesne pred dokončením ale prebieha legislatívny proces a vraj sa rieši výsadba drevín a že to chcete stihnúť do konca novembra resp. do konca roka lebo tak je postavená zmluva. Nestihol sa teda ani novembrový termín, kde je teda problém? Na tej stavbe sa už dlho predlho nič nerobí, bola teda podaná stavba na kolaudáciu. Ak áno tak kedy?
06. december 2021

Jozef Simonides

Neviem načo čakajú na potlesk???????? Hádam si nemyslia že budú mať nejaký aplauz????? Chodník ku škôlke nepatrí ku stavenisku????????? Na slávnostné otváranie budete čakať ako na Kaufland????????????????????????? Zrejme tu pani predsedkyňa národného výboru(samozvaná) vôbec nechodí!!!!!!!!!!!!!!!!!! Keby sa musela trepať okolo celého sídliska tak by to bolo už v prevádzke!!!!!! Bol by som rád keby mi ráčila odpovedať!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania