Okružná-Verejný poriadok-iné

Zodpovednosť za riešenie: Handlová

Vyriešený
meno
Jozef Simonides 09. decembra 2021

Rád by som vedel kto vybral Hater na bagrovanie kopca na Morovnianskom sídlisku na výstavbu obchodného centra. Vozia to na nejakej káričke a kontajnermi. To budú odvážať zeminu 20 rokov? Kopú krížom krážom prekopali elektrický kábel,vyrazili elektriku na celom sídlisku. To sa nenašla iná firma ktorá má na to vybavenie? S tým krompáčom tam budú dokedy?

13. december 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Ďakujeme za zaslanie podnetu. O odpoveď sme požiadali konateľa spoločnosti HATER Handlová, spol. s r.o.
Kto? HATER - HANDLOVÁ spol. s r.o.
Kedy? v priebehu 50. týždňa

tím oddelenia marketingu a komunikácie, referent dopravy MsÚ
14. december 2021

Odpoveď samosprávy

Prajeme dobrý deň,
spoločnosť HATER-HANDLOVÁ spol. s r.o. odstraňuje odpad navezený do tejto lokality počas výstavby sídliska Morovnianska cesta v osemdesiatych rokoch minulého storočia. Tento odpad je potrebné v zmysle planej legislatívy vytriediť a uložiť na skládku. Službu si objednal investor, ktorý po preskúmaní tejto lokality zadal spoločnosti HATER-HANDLOVÁ spol. s r. o. na takúto službu objednávku. Technika postupne chodí po budúcom stavenisku a triedi odpad, na čo využívajú zamestnanci kontajnery. Bohužiaľ, kábel elektrického vedenia bol zakopaný v zmesi zeminy a betónu bez dodržania noriem, čo nebolo možné predpokladať. Odstraňovanie odpadu a jeho triedenie bude trvať približne do polovice januára 2022.
Ďalšie terénne úpravy bude realizovať investor. Spoločnosť HATER - HANDLOVÁ spol. s r. o. zmluvne prenajala investorovi vlastné pozemky, na ktoré bude investor vyvážať výlučne zeminu a kamenivo zo staveniska a vytvorí tak depóniu (úložné miesto) zo zeminy aby mohol začať s výstavbou plánovaného obchodného centra v tejto lokalite.

tím oddelenia marketingu a komunikácie, referent dopravy MsÚ
07. január 2022

Jozef Simonides

Cesta je celá zasvinená od blata neviem prečo tí darebáci čo sa opierajú v meste o lopaty nečistia cestu?????? Autá máme zablatené som zvedavý kto nám zaplatí umyvárku??? Ten s tým portvišom rozmachlí bahno po ceste a je vybavené???????

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania