Okružná-trávnatá plocha-vyjazdené koľaje

Zodpovednosť za riešenie: Handlová

Vyriešený
meno
Blahoboj 05. januára 2022

Dobrý deň,
verím, že po finálnych prácach spoločnosti zabezpečujúcej prípravu SÚKROMNÉHO POZEMKU pre investora bude daná vyjazdená trávnatá plocha upravená do pôvodného stavu. Nie je dôležité iba inovovať stavbami pre mesto, ale chrániť v ňom aj zeleň, ktorej je na tomto svete veľmi málo.
Za pochopenie ďakujem

12. január 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň. Ďakujeme za zaslanie podnetu.
Spoločnosť IMMOBILIEN MANAGEMENT realizuje stavbu nákupného centra. Na základe zmluvného vzťahu so spoločnou HATER – HANDLOVÁ spol. s r. o. je aktuálne realizovaný zvoz a triedenie odpadu, ktorý vznikol po výstavbe sídliska v tejto časti mesta a bol prekrytý zeminou. Úprava verejných priestranstiev, vrátane úpravy zelene po dokončení stavby je zmluvne zakotvená v podmienkach realizácie nákupného centra. Mesto Handlová prostredníctvom stavebného dozoru bude sledovať plnenie zmluvných podmienok až do konca realizácie projektu budovania nákupného centra (koniec roka 2022 – začiatok roka 2023)
Ďakujeme obyvateľom za ústretovosť spojenú s obmedzeniami počas budovania novej obchodnej infraštruktúry, ktoré budú súvisieť tiež s následným vývozom zeminy a samotnou výstavbou.

tím oddelenia marketingu a komunikácie, referent dopravy MsÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania