Partizánska-detské ihrisko-chýbajúce

Zodpovednosť za riešenie: Handlová

Vyriešený
meno
Marian 12. septembra 2022

Dobrý deň.

Doslova ma šokovalo video na RTV Prievidza v ktorom sa hovorí o basketbalovom ihrisku na ulici Partizánska pri bytových domoch 4 a 6. Kde sa odstránil basketbalový kôš, respektíve jeho obruč s tým, že sa opätovne naspäť neosadi, lebo sa tam nejaký obyvateľ sťažoval na hluk. S kým ste sa vy dohodli?? Za 1:Na povrch tohoto ihriska sa dal tzv. koberec, ktorý tlmí hluk spôsobený loptou. Za 2: takto ste odstránili kôš na tej ulici aj medzi domami 6 a 8, na ihrisku za vežičkou a pri požiarnej zbrojnici ste ihrisko prerobili na parkovisko. To čo ma znamenať?!? Likvidacia basketbalových ihrisk v Handlovej?

12. september 2022

Marian

Oprava: Kôš ktorý bol odstránený predtým bol medzi domami 8-10.

Viete, teraz sa ja budem sťažovať na detské ihrisko ktoré je pri tom dome č.4 že mi to tam vadí, že mi vadi ked deti koľkokrát sypú ten riečny štrk na tú šmykalu a všade to počuť a nieje to nic príjemné ked spíte po nočnej. A ked si dieta zaumieni že sa takto ide hrať tak mu rodič nepovie nič. Budem sa teda sťažovať a vy čo urobíte?? Tiez to vsetko zdemontujete a urobíte v tom dome anketu a až potom sa ukáže ci to tam opäť osadite???
Ako som uz napísal... Vy doslova likvidujete basketbalové ihriská v meste. A kde tie koše maju byť podľa vás kde osadené, na lúke, aby nebolo počuť loptu??
Viete, nerozumiem tomu čo je za tým, takto postupne likvidovať basketbalové ihriská v meste....?!?!
12. september 2022

Marian

A ešte niečo... Vysvetlite mi, prečo ste to video o ihrisku o par hodin po pridaní na RTV Prievidza aj z YouTube vymazali?!? To by ma veľmi zaujimalo... Čo, niekto si nechce robit takúto negatívnu reklamu pred voľbami, tak preto sa to video stiahlo...?!?
19. september 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň p. Marián.

Ďakujeme za Váš podnet. Je v evidencii.

oddelenie marketingu a komunikácie
19. september 2022

Marian

"Ďakujem za naozaj vyčerpávajúcu odpoveď"... "Je to odpoveď hodná naozajstného profesionála v oblasti komunikácie "...
Po tom videu ktoré ste následne stiahli som bol doslova šokovaný z toho, čo sa to deje s basketbalovými ihriskami v meste... A priznám sa, že táto vaša odpoveď na môj podnet ma istým spôsobom šokovala tiež...
Za týždeň od pridania podnetu a mojich otázok mi odpíšete toto...
"Ďakujem pekne za takú odpoveď..."
29. september 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň pán Marián,

Podnet týkajúci sa chýbajúceho koša sme už v tej dobe keď ho zadal na odkaz pre starostu pán Peter riešili ako štandardne aj s Regionálnou televíziou. Video bolo stiahnuté, lebo by ľudia nadobudli dojem, že o znovuosadení koša bude rozhodovať anketa. Tu vzniklo nedorozumenie. Preto bolo video stiahnuté. Fakty ako bol stav koša a následná komunikácia riešená na mieste pred bytovým domom sme preverili a výsledok si môžete pozrieť v reportáži. https://www.youtube.com/watch?v=5r9zvO6BnD8
Kto? Mesto Handlová
Kedy? 2022

oddelenie marketingu a komunikácie
03. október 2022

Marian

Dobrý deň.
Vy ste trošku mimo... Ten pán Peter riešil basketbalový kôš na ihrisku, ktoré sa nachádza na ulici Partizánska medzi bytovami domami č. 8-10. Ja píšem o ihrisku medzi domami 4-6.
12. október 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň pán Marián,

sám ste vyššie spomínali aj adresu Partizánska 4-6 aj Partizánska 8-10.
Aby sme to dovysvetľovali:
Kôš na Partizánskej 4-6 bol zlomený ako vidno aj na vašej foto a obruč sa nenašla. Spoločnosť HATER Handlová preto objednala novú obruč tzv. antivandal, ktorá by mala byť oveľa odolnejšia. Stále sa čaká na jej dodanie čo včera potvrdil konateľ p. Borák.
Kôš na Partizánskej 8-10 - obruč zlomená, ale našla sa, opravená čaká na osadenie.
Ihrisko pri Požiarnej zbrojnici už dlhšiu dobu neplnilo svoju funkciu ani z bezpečnostného hľadiska. Potreba obyvateľov priľahlej bytovky bola jasne definovaná. Vznikli parkovacie plochy. Obnovené však bude ihrisko s basketbalovým košom na ulici Janka Kráľa.

tím oddelenia komunikácie a marketingu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.