Katastrofalna vozovka na robotnickej ulici

Zodpovednosť za riešenie: Handlová

Vyriešený
meno
Peter 21. júla 2015

Cesta je v katastrofalnom stave, stazuju sa na to ludia, taxikari, za poslednych x rokov mesto nezaplatalo ani jednu dieru. Stara betonova cesta z dierami aj 20cm hlbokymi - po polnej ceste sa ide lepsie. Na jar to boli merat zo strabagu, najnovsie info ale je ze 'kto vie ci im este ostal nejaky asfalt'. Pritom rozne polne cesty este nad robotnickou, kde prejdu tak 3 auta denne uz maju (aspon) vyfrezovany asfalt... Postupnost opravy ciest teda vyzera prinajmensom nelogicky. Povedzte preco, pan primator, nebudete sa vobec citit trapne ked nas budete denne stretavat ?

22. júl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za zaslanie podnetu. Mesto Handlová je oboznámené so stavom Robotníckej ulice. Táto komunikácia je prioritou, mala by byť opravená do konca roku 2015.

Ing. Jozef Tonhauser, prednosta MsÚ
22. júl 2015

Peter

Dakujem za klarifikaciu p. Tonhauser, znie to povzbudzujuco. Dufam to ale niesu falosne nadeje :)...

Nebolo by inak zle o tychto nalezitostiach informovat na stranke handlova.sk, napr. v sekcii 'mestske komunikacie', aby sa predislo sireniu dezinformacii ako to je bohuzial v Handlovej zvykom. Predtym ako som posielal podnet som totiz vyzvedal napr. aj na stranke handlova.sk, bohuzial som sa ale nic nedozvedel...
14. október 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
rekonštrukcia Robotníckej ulice je naplánovaná od 19.októbra do 6. novembra 2015. Poprosíme o trpezlivosť pri obmedzeniach, ktoré budú túto rekonštrukciu sprevádzať.

Mgr. Viktória Moravčíková Timurová, marketing a komunikácia
23. december 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
vozovka na Robotníckej ulici bola potiahnutá novým asfaltom, je zrekonštruovaná.

Mgr. Viktória Moravčíková Timurová, marketing a komunikácia

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania