Ubytovanie v Handlovej a okolí

Zodpovednosť za riešenie: Handlová

Vyriešený
meno
Magda Moravčíková 11. septembra 2015

Neviem, kto má na starosti aktualizácie údajov a informácií uvedených na stránke mesta, ale v časti CESTOVNÝ RUCH - T I K - U b y t o v a n i e sú uvedené ubytovacie kapacity v hoteli EDEN, Potočná ul. a Turistická ubytovňa HBP, a.s. Lipova ul.. Podľa mojich laických informácií ubytovanie na týchto adresách nie je poskytované už minimálne 3 roky. Sú zodpovední zamestnanci TIKu a MsÚ tak zaneprázdnení?!?! Nemá ich kto aspoň občas skontrolovať??? Sú to ľudia platení z našich daní!!!
Ing. Moravčíková

11. september 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za zaslanie podnetu. Neaktuálne informácie boli z miesta, ktoré uvádzate, odstránené. To, že sú na stránke aj takéto neaktuálne informácie evidujeme a snažíme sa naše webové sídlo "upratať", nie je to však také jednoduché, pretože stránka je zahltená informáciami najrôznejšieho druhu. Na stránke intenzívne pracujeme a v najbližšej dobe príde i ku grafickým zmenám. Poprosíme Vás o trpezlivosť.

Mgr. Viktória Moravčíková Timurová, marketing a komunikácia
16. september 2015

veronika

Dobrý deň,
Turististicko - informačná kancelária má jedného zamestnanca, prevádzkujeme svoj vlastný webový portál www.handlova.info, kde informácie o regióne, možnostiach ubytovania a pod. pravidelne aktualizujeme. Preto naša kancelária nezodpovedá za neaktuálnosť informácií, ktoré sú uvádzané na stránke mesta.
TIK Handlová
24. september 2015

Odpoveď samosprávy

Podstránka TIK na webovom sídle mesta Handlová bola upravena - boli zmazané všetky podstránky týkajúce sa TIK a bol pridaný priamy odklik na stránku www.handlova.info, ktorú spravuje priamo TIK a kde obyvatelia a návštevníci mesta nájdu všetky aktuálne informácie.

Mgr. Viktória Moravčíková Timurová, marketing a komunikácia

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.