Rozbitá cesta na ulici Potočná

Zodpovednosť za riešenie: Handlová

V riešení
meno
Lubica Skodova 29. septembra 2015

Na Potočnej ulici po výmene vodovodného potrubia a položení kanalizačného potrubia v roku 2013 zostala cesta v hroznom stave.

01. október 2015

Marta Nguyen

Dobrý deň,

v našom meste sa pred časom vybudovalo nové úspornejšie pouličné osvetlenie ulíc a chodníkov a na žiadosť obyvateľov sú umiestnené lampy aj vo dvoroch, ktoré boli predtým večer neosvetlené a nebezpečné. Čo je chvályhodné.
Potom sa v rámci úsporných opatrení vypínala každá druhá lampa na pouličnom osvetlení, je to pár rokov a stále to trvá. Dokedy? Na Dimitrovovej ulici nesvietia zo všetkých na ulici asi 4-5 lám. Presne som ich nespočítala, ale viac ich nebude. Vznikol tým tmavý priestor práve na chodníkoch pred vchodom k činžiakom. Konkrétne pri činžiakoch 5-7 a 9-11. Sú tam vysadené kríky a stromy, ktoré sú stále vyšie a vyššie robia tieň. Z pouličnej lampy svetlo svieti na kríky a stromy a na chodníku je úplná tma. Dostať sa vo večerných hodinách z ulice k činžiaku je nanajvýš nebezpečné. Je ešte potrebné, aby boli všetky lampy vypnuté ? Kto je zodpovedný za výšku porastu kríkov a stromov, ktoré bránia osvetleniu chodníkov?
Rovnaký prípad je na Lipovej ulici na schodisku k ubytovaciemu zariadeniu a jednálni na 360-ke. Tam sa ľudia večer idúci z nejakej akcie tiež idú pozabíjať na schodoch. A keď prší a sú na ulici veľké kaluže, je to ešte vtipnejšie. A takýchto miest je v rámci mesta viac.
Nenájde sa niekto kompetentný na MsÚ, ktorý by to občas skontroloval a dal podnet na nápravu? Prichádza zimné obdobie a dlhšia tma cez deň ako denné svetlo.
Čaká sa na úraz? Kto ho bude platiť? Poisťovňa? Mesto? Alebo vlastník chodníka?

Ďakujem za reakciu na môj príspevok a vysvetlenie s nápravou.

Marta Nguyen
02. október 2015

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

pani Nguyen prosím vyjadrite svoj problém pomocou nového podnetu, aby sme ho mohli na našom portáli riadne zaevidovať. Diskusia je miestom pre vyjadrenie názoru k už nahlásenému podnetu. Ďakujeme.

Jakub Kmeť
[email protected]
06. október 2015

Lubo

Čo tam môžete 2 týždne určovať zodpovednosť ???? Svedčí to o tom ako je vedenie mesta neschopné riešiť problémy občanov! Prečo sa aspoň nevyjadrí skvelé oddelenie marketingu a komunikácie ?
07. október 2015

Aiden Mathiss

Pretože odd. marketingu a komunikácie sa buď nevie dopátrať informácií alebo že by p o z a b u d l o ?
07. október 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za zaslanie podnetu.
Váš podnet bol zaslaný kompetentným a čakáme na vyjadrenie.

Mgr. Viktória Moravčíková Timurová, marketing a komunikácia
07. október 2015

Lubo

Takže stačí si pozieť vyslielanie RTV Prievidza zo dňa 18.7. 2014 kde hovorkyňa mesta povedala citujem: Cesta bude opravená z prostriedkov mesta v roku 2015! Takže kedy to bude????
08. október 2015

Lubo

Z bývalej diskusie mesta:
ul. Potočná
Dobrý deň,
momentálne je situácia riešená tak, aby bola cesta zjazdná. CELKOVÚ REKONŠTRUKCIU MESTO ZVAŽUJE V SÚČINNOSTI S REKONŠTRUKCIOU NÁMESTIA.

Za porozumenie Vám ďakujeme.
S pozdravom
Mgr. Soryana Hádenová, referent marketingu a komunikácie
pridané 25.2.2015 07:57:14
ul. Potočná
Chcel by som sa opýtať ,či niekedy v tomto storočí plánujete opraviť tankodrom na Potočnej ulici. Tie jamy sú tam neskutočné. Dva roky!!! a nič sa s tým nerobí. V Afrike sú lepšie cesty. Vodiči už na to nemajú slov.
Pridať reakciuvodič

Video:


Kto vie ako vyhovoria teraz?
19. október 2015

Lenka

Najnovšie som sa dopočula že sa opravovať nebude..takže sa môžeme tešiť na ďalšie investície do opravy auta. O iných veciach ani nehovorím..
21. október 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
momentálne je úprava komunikácie riešená zasypávaním veľkých výtlkov.

Ing. Rastislav Daubner, odd. výstavby, ÚP a ŽP

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania