Autobusova stanica

Zodpovednosť za riešenie: Handlová

Vyriešený
meno
Mia Vlčková 29. októbra 2015

Chcem sa opytat,ked sa robilo namestie,preco sa neurobila autobusova stanica ako bolo v plane?
Preco su len dve zastavky a nie styri ako byvali?Kde sa pomesti tolko ludi a schova pred dazdom?A nie su chranene ani sklom.Dobre nas tam vsetkych prefuka,naprsi, nasnezi.

30. október 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za zaslanie podnetu.
Súčasný stav so zastávkami presne zodpovedá projektu - sú osadené tri autobusové zastávky a dva prístrešky.
Projekt, podľa ktorého sa stavia námestie, bol daný do pripomienkovania verejnosti dvakrát - v roku 2008 a 2010. Žiadne pripomienky od občanov mesto neobdržalo a projekt bol schválený i s otvorenými prístreškami na autobusovej zastávke.
Včera, na mestskom zastupiteľstve, sa práve táto otázka riešila. Primátor mesta poukázal na finančné prostriedky, ktoré boli vynaložené na sústavné zasklievanie bývalých zastávok. Mesto je však otvorené tejto otázke, muselo by však v budúcnosti nájsť finančné prostriedky z vlastných zdrojov.

Mgr. Viktória Moravčíková Timurová, marketing a komunikácia
30. október 2015

Mia Vlčková

prečo ste mi neodpovedali na tu otazku preco ste nespravili autobusovu stanicu ako to malo byt a ked už sme pri tom, preco ste tie zastavky nespravili tak po celom ako to má ziar nad hronom?
31. október 2015

Ivan

Dnes som išiel cez "nové námestie" okolo spomínaných autobusových zastávok...Ako mohli takéto niečo schváliť poslanci??? Aj ked ako uvádza hovorkyňa mesta"neboli žiadne pripomienky"......to naozaj nenapadne nikoho,že na takýchto zastávkach sa človek nemá kam ukryť pred dažďom,snehom a vetrom????Pán primátor poukázal na financie vynaložené na zasklievanie rozbitých skiel......no kde je napísané,že musia byť zastávky "sklenené".....nech sa pán primátor skúsi na "novú zastávku"postaviť v dobrom lejaku,ktorý je sprevádzaný silným vetriskom......rád sa tam prídem pozrieť ako sa zatvári......Ale podľa všetkého asi pán primátor nie je odkázaný na cestu autobusom......ved v aute na neho neprší......a čo vy páni poslanci,ani jednému z Vás to vôbec nevadilo???? Každý sedí na teplom miestečku a zobudí sa tesne pred voľbami aby znova niečo nasľuboval??? Čo nám sľúbite??? Kúpalisko? Vlakovú zastávku na Okružnej? To sa tu opakuje stále......ale ako sa vraví"sľuby sa sľubujú a Handlovčania sa zbytočne radujú".....
01. november 2015

monika

Je to trochu smutné ak architekt a poslanci nedokážu vymyslieť bez pripomienok a návrhov od občanov niečo nové.Neviem kde sa dozviem o tom,kde pri takejto realizácii môžem podať svoj návrh.Tešila som sa,že ohyzdná tržnica zmizne,je hanbou mesta,keď niekto vystúpi alebo pozerá z autobusu na ten neporiadok,ktorý tam po trhovníkoch zostáva a ešte k tomu pred kostolom..V tejto súvislosti ma ešte napadlo:žiadnemu veriacemu nevadí,že novinový stánok na danej ploche je z jednej strany vystavený erotickými čaopismi,ktoré si z chichotom obzerajú malé deti?...budem to musieť niekedy vyfotiť a poslať.A potom ,kde je napísané,že zastávky,resp.autobusová stanica musí byť v centre mesta?Nikoho,skutočne nikoho nenapadlo urobiť autobusovú stanicu na Poštovej ulici na ploche vedľa autoservisu?Námestie by tak potom spĺňalo účel pešej zóny potom by mohla zostať aj tržnica,ale podotýkam,nech je tam patričný poriadok...
10. november 2015

Jarka

Zaujímavé, že v Ráztočne pohli rozumom a vedeli vytvoriť zástavky, ktoré ako tak riešia problematiku , ktorú tu riešime. Murované, kameňom obložené, dostatočne široké a pomerne dobre kryté pred snehom a dažďom .
30. december 2015

Lysik

Na Mesto Handlová a počet cestujúcich ktorí postávajú na autobusovej zástavke sú tie zástavky úbohé a nepostačujúce. Cestujúci sú tam v prípade nepriaznivého počasia vystavení vetru, dažďu .. - týmto pozdravujem projektanta.
30. december 2015

Lysik

Priložená fotogravia od Mgr. Viktória Moravčíková Timurová, marketing a komunikácia je výsmechom do očí všetkým ktorí kritizujú daný stav.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania