Odstávka vody pre poruchu (asi)

Zodpovednosť za riešenie: Handlová

Vyriešený
meno
Martin 23. januára 2016

Dobry den. Vcera som sa dozvedel, ze bude odstavena voda v nasom cinzaku na ul. 29.augusta. Dozvedel som sa to od otca, ktory to pocul v mestkom rozhlase. Je to zatial druhy den (od 21.01.2016) co voda nejde a nemam informacie co a ako. Viem ze tu ma byt niekde cisterna ci co. ale to je asi tak vsetko.

Moj problem spociva v tomto - pracujem v Bojniciach a byvat sam a nemat rodicov, ktory byvaju na inej ulici dalej, tak nemam vobec vodu. Nemam sa ako dozvediet co je za problem, nemal by som si ako spravit zasoby. Proste nic.

Kde su prosim vas informacie - preco je odstavena voda, ako dlho a kde bude cisterna. Preco tieto informacie nie su na stranke handlovej (pre nas daleko pracujucich), alebo na dverach domu, alebo niekde kde sa to da vidiet. Ako mam zistit co sa deje, ked nemam kde?

24. január 2016

ervin

Tiež som musel sám pátrať čo je vo veci, na dispečingu vodárov, u mestských vodárov a na MÚ, prečo nie je voda, prečo nám to neoznámili, odpoveď s MÚ bola , že to v piatok vyhlasovali v mestskom rozhlase niečo po tretej hodine, irónia je v tom, že mestský rozhlas v ,lokalite kde bola porucha - odstávka vody nie je počuť. Aj mňa by zaujímalo načo máme internetovú stránku mesta, keď neslúži nám občanom, načo nám je taká samospráva, keď sa nevie postarať o svojich občanov ani v takýchto jednoduchých veciach?
03. august 2016

Odpoveď samosprávy

Mesto po obdržaní informácie o havárii od kompetentných (f. Veolia) informovalo obyvateľov najrýchlejším možným spôsobom, a to vyhlásením tejto informácie v mestskom rozhlase, a teda tak ako bolo od firmy požadované. Keby malo mesto vedomosť o tom, ako dlho oprava havárie potrvá a čo bolo príčinou havárie, o týchto skutočnostiach by informovalo. V prípade takýchto nečakaných udalostí je potrebné obrátiť sa priamo na kompetentných, mesto často potrebné informácie nemá.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania