Fajčenie na zastávke

Zodpovednosť za riešenie: Handlová

V riešení
meno
Rayo 07. februára 2016

Kedze zakon o ochrane nefajciarov nedovoluje fajcit na zastavkach,tak fajciarom ostava fajcit mimo nich.Zial,na handlovskej zastavke pri kostole, na smolu noveho parku,si vsetok bordel po nich odnasa tento park.Kedze vztah k okoliu mnohym ludom nehovori takmer nic,po dofajceni odhodia ohorok prave tam,kde stoja.Som toho nazoru,ze miesto za autobusovym nastupistom na okraji parku,urcite potrebuje nejake smetne nadoby.Napriklad tie,ktore su pred mestskym uradom uplne zbytocne a dokonca dve.

08. február 2016

Lysik

Priestor je predsa monitorovaný kamerou a mestská polícia drieme ? Za bývalého režimu na mieste pred terajšou Slovenskou sporiteľňou stál celý deň príslušník VB a mal pod dohľadom celé námestie. Teraz, málokedy vidieť niekoho kto, by dohliadal na verejný poriadok - sem tam sa polícia prevezie na služobnom aute po meste a to je všetko.
08. február 2016

Jožo

Mestská polícia je tak trošku zbytočná, s obmedzenými právomocami a kamery sú len aby sa nepovedalo.
11. február 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za zaslanie podnetu. Na základe Vášho podnetu a diskusie o tomto probléme rozhodol prednosta MsÚ o osadení dvoch smetných nádob pri lavičky za zastávkou. Problém s neporiadkom v parku by sa mal týmto opatrením vyriešiť. Situáciu budeme sledovať.

Mgr. Viktória Moravčíková Timurová, marketing a komunikácia

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania