Znečistená Ligetská ulica

Zodpovednosť za riešenie: Handlová

Vyriešený
meno
zuzana 13. marca 2016

Mesto svojou nečinnosťou podporuje vznik čiernych skládok a nerieši ich odstránenie a ani ich prevenciu ( fotopasce, vysoké pokuty, preventívne kontroly, vykosenie trávy, vypilenie kríkov) .

14. marec 2016

Marek Lagin

Takých skladok je viac v okolí ..chcelo by to lepšie využívať vpp a nie len na námestí. .A samozrejme aj tvrdé pokuty pre tých čo znecistuju svoje prostredie. Nechceme aby nase deti rástli na smetisku. .
14. marec 2016

stefan [email protected]

VPP UZ TO RAZ VYCISTILO CELU TU LOKALITU ALE ONI ZATO NEMOZU ZE TAM BYVAJU TY ASOCIALY KTORY SI MYSLIA VSAK CO MY IM TO TAM NAHADZEME A ONI TO VYCISTIA TENTO RAZ BY SOM NAVRHOL NAJPRV MASTNE POKUTY ABY SA ZOBUDILI ZE SI MAJU UDRZIAVAT PORIADOK.. A POTOM ICH DONUTIT ABY SI TO NAVLASTNE NAKLADY ODSTRANILI TEN HUMUS....STEFAN SANDOR
15. marec 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za zaslanie podnetu. Mesto Handlová v tejto oblasti koná neustále a za posledný rok vyviezlo cca 50 veľkoobjemových kontajnerov , ktoré zaplnili aktivační pracovníci vyzbieraním odpadkov v oblasti Ligety a baníckej kolónie. Pred pár dňami boli zlikvidované dve skládky na Ligetskej ulici hneď vedľa cesty. Okrem toho bol vyzbieraný neporiadok nad firmou Alu - Solid.

Mgr. Viktória Moravčíková Timurová, marketing a komunikácia
15. marec 2016

zuzana

Dobrý deň prprajem. Vidno že vôbec nechodí kontrolovať pracovníkov VPP. To čo vy považujete za odstránenie neporiadku je len odflaknuta robota. Je pravda, že niečo zhrabali na kopu ale vy ste neboli schopní to hneď upratať a bolo to tam dobre dva mesiace. Všetci vieme, že za ten bordel môžu naši rómsky spoluobčania a treba to riešiť s nimi. A keď sa nechcú prispôsobiť a udržiavať poriadok má sa to riešiť radikálnejšie. Takýmto tempom sa v tejto oblasti rozšíria potkany a myši. Som zvedavá ako to budete riešiť a nechápem ako môžete označiť.tento podnet za vyriešený, keď ste nič nespravili.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania