Jama na ul. Ladislava Novomeskeho

Zodpovednosť za riešenie: Handlová

V riešení
meno
Trubenová Kristína 19. mája 2016

Dobry deň. Chcela by som sa spýtať preco nikto nerieši poškodenie cesty na križovatke medzi ul. Hviezdoslavovou a ul. Ladislava Novomeskeho? Jedná sa o jamu nebezpečnú pre motorové vozidlá. Jama je tam minimálne 4 mesiace a je zasypaná bordelom. Križovatka sa nedá prejsť autom bez toho, aby buď nešlo do protismeru alebo nespadlo minimálne jedným kolesom do jamy. Ak sa stretnú dve autá naraz, jedno musí čakať ak si nechce poškodiť vozidlo. No nie jeden vodič si tam poškodil koleso, elektoróny alebo stratil puklicu. Vopred Ďakujem za odpoveď.

19. máj 2016

Obcan tohto mesta

dnes som to akurat fotila,ze to dam sem....neprehladna krizovatka a este k tomu ta jama.....a ak mozem poprosit kompetentnych z odboru vystavby ,aby sa porozmyslalo nad zrkadlom,aby auta vychadzajuce z ul.Hviezdoslavovej mali prehlad z lavej strany na prichadzajuce auta zavadzia tam totižto dreveny plot.....
20. máj 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za zaslanie podnetu. Lokálne výtlky na miestnych komunikáciách, ako aj Vami uvedený výtlk na ulici L. Novomeského boli zadané firme Hater v mesiaci apríl.

Ing. Rastislav Daubner, ref. invest. výstavby a územného plánovania
22. máj 2016

Obcan tohto mesta

v aprili...je koniec maja...v com je problem?ak si tam poskodim koleso na aute budem vymahat peniaze za opravu od mesta

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania