Čierna skládka, ul. Partizánska

Zodpovednosť za riešenie: Handlová

Vyriešený
meno
Alino 18. októbra 2016

Pri kontajneroch na Partizánskej ulici, ktoré používajú aj obyvatelia z ul. 29.augusta je táto čierna skládka, Mestská polícia bola o nej informovaná, ale aj napriek tomu sa skládka stále rozrastá. Nemala by Mestská polícia ráznejšie zakročiť voči vinníkom ?

19. október 2016

Lucia

Dobrý deň, pridávam sa k pánovi čo to sem napísal. Ja často čistím okolie od odpadkov avšak sú tu medzi nami indivíduá ktoré okolie znečisťujú. Máme tu 4 kontajnery ale z toho jeden sa nedá vôbec otvoriť a jeden má zlomené koliesko a nakláňa sa nabok - čiže dva poškodené. Ak by šlo vymeniť resp. opraviť kontajnery, boli by sme vďační, ďakujem
20. október 2016

Alino

Dočkáme sa aj nejakej reakcie Mestskej polície, alebo mesta?
11. október 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň. Ďakujeme za Váš podnet.
Je nám ľúto, že Vám v danej dobe podania podnetu nikto neodpovedal. Podnetom sme sa však zaoberali. Čierne skládky sa v Handlovej vyskytujú pravidelne na tých istých miestach dokonca sa vytvárajú aj nové. Mesto v tomto smere úzko spolupracuje s MsP ako aj so spoločnosťou Hater a aktivačnými pracovníkmi. Nie vždy je možné vypátrať, ktoré osoby skládku vytvárajú. Spomínaná skládka bola pracovníkmi spoločnosti Hater odstránená ešte v tom čase.
Veríme, že ich bude stále menej.

Tím oddelenia komunikácie a marketingu
Mestský úrad Handlová

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania