Navezená kopa štrku

Zodpovednosť za riešenie: Handlová

V riešení
meno
Marek Gaman 03. marca 2017

Cez zimu sa vyviezli kopy snehu na volné priestranstvo medzi rodinné domy na Parkovej ulici. Po stopení snehu ostal na tráve velký objem posypového štrku. Dúfam že kompetentí zariadia jeho odvoz.

03. marec 2017

Judit Gavlíková

Keby to nebolo tak ďaleko od nás , hneď by som si navozila ten posypový materiál domov a na budúcu zimu by som mala postarané o bezpečný vjazd do garáže. Ja by som to mala zadarmo a urobila by som aj trochu poriadku v meste. A hlavne - nemusela by som preklínať Hater, že u nás neposýpajú
07. marec 2017

Maja

Na budúci rok by sa zišiel veru štrk na posypanie hlavne chodníkov, lebo tie ostávajú počas zimy neposypané a chodci či chcú, alebo nie chodia po ceste :( Okrem toho sú pri chodníkoch smetné kontajnery a tam treba posypať, len nie je čím. Keď bol popol, sa sypalo popolom. A na kopcoch bývať v zime je v Handlovej za trest.
Odhŕňanie snehu je zložité ?, ktovie, to učia v autoškole, alebo je to len šikovnosťou ?, pamätám si časy, keď boli cesty odhrnuté a posypané aj s chodníkmi.
13. marec 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za zaslanie podnetu. V súčasnosti začína v meste Handlová jarné upratovanie, ktorého súčasťou je i harmonogram čistenia ciest. Harmonogram je zverejnený na www.handlova.sk tu: http://www.handlova.sk/?program=51&module_action__0__id_ci=119045

Viktória Moravčíková Timurová, odd. masm. politiky

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania