Potrebuje MsU nove masmedialne oddelenie ?

Zodpovednosť za riešenie: Handlová

Vyriešený
meno
Rayo 13. marca 2017

DV závere informoval primátor mesta Rudolf Podoba o zmene organizačnej štruktúry
mestského úradu a vytvorení Oddelenia masmediálnej politiky s poverenou vedúcou Janou
Paulínyovou.
Toto je citat z posledneho mestskeho zastupitelstva.Nase mesto si z nas snad robi srandu? Jedna hovorkyna, potrebuje nad sebou este nejaku veducu??? To nemyslite vazne, mili poslanci. Dovolim si prilozit schemu naseho mestskeho zastupitelstva, kde je jasne, ktore oddelenia potrebuju veducu.Co sa skryva za honosnym nazvom Oddelenia masmedialnej politiky? Nie nahodou prichylenie byvalej hovorkyne, aby po anabaze na kraji mala znova teple a stale miesto?
Vazeni poslanci, zverejnite aj plat novej pani veducej?

14. marec 2017

Helena

Je toto možné? V malom chudobnom meste kde nie sú na nič financie....kde sa nič nedá...potrebujeme toto?Mesto fungovalo roky bez tohoto dôležitého odd.,,ked chcete pridať podnet musíte dať foto...komplikovať ako staríim sa nedostať na túto možnosť dať podnet....otras. tu sa všetko utrasie..len my občania všetko musíme,platiť zvýšené dane...vdaka
14. marec 2017

Zdenka Čepcová

Musím povedať svoj názor úprimne som rada že sa vrátila pani Paulínyová, nakoľko nechcem nikoho uraziť, pani ktorá ju nahradila sa ani zďaleka nepribližovala jej kvalitám prednesu , avšak tiež nesúhlasím aby bolo vytvorené takéto oddelenie v takom malom meste ako je Handlová, sú to ďalšie vyhodené peniaze, pre mesto , ktoré potrebuje omnoho dôležitejšie veci .
15. marec 2017

Odpoveď samosprávy

Prajem dobrý deň,
ďakujeme za príspevok. Vítame, že využívate jeden z komunikačných kanálov mesta. Odkaz pre starostu je samostatná a transparentná aplikácia spravovaná treťou stranou, ktorá určuje aj podmienky jeho používania.

Vami zmienené oddelenie je nové len vo svojom názve. Už v roku 2006 vznikla pracovná pozícia Referent pre komunikáciu s verejnosťou. O niečo neskôr bola táto pozícia premenovaná na Hovorcu mesta. V roku 2013 vzniklo samostatné oddelenie Marketing a komunikácia s 2 zamestnancami vrátane vedúceho pracovníka. V súčasnosti je obsadené miesto referenta a jeden zamestnanec je poverený vedením do vyhlásenia riadneho výberového konania na vedúcu pozíciu. Do kompetencie oddelenia patrí predovšetkým plnenie týchto úloh:
• Zákonné povinnosti súvisiace so zverejňovaním informácii (infozákon)
• Zákonné povinnosti súvisiace s kronikou mesta (vyplýva zo zákona o obecnom zriadení)
• Príprava vstupov do Handlovských novín, pre infotext RTV PD, mestský rozhlas, príprava plagátov na plagátové plochy mesta atď.
• Komunikácia s masmédiami (printové, TV a rozhlas, tlačové agentúry)
• Správa WEB kanálov - stránka mesta, FB a Odkaz pre starostu
Prosím pozrite si aj celú agendu oddelenia, ktorú nájdete na stránke mesta po kliknutí na linku: http://www.handlova.sk/kontakty-a-kde-nas-najdete.phtml?id3=1735

Informáciu o platových podmienkach vedúcich zamestnancov MsÚ poskytujeme v zmysle Zákona č.211/2000 - infozákon.
S pozdravom

Jana Paulínyová, pov. vedením odd. masm. politiky MsÚ
15. marec 2017

Helena

Nikto neberie ,,staronovej hovorkyni"profesionalitu,ale keď sa vrátila,tak nech pani čo tam bola prijatá po nej nech ju dajú preč,asi nestíhala,keď ju primátor vzal nazad,prečítali sme si čo ma v kompetencií....Hlavné nech opäť zavedie ,aby mohli občania pridávať podnet aj bez foto,to starší ľudia nevedia...Nemajú vhodný telefon...Majú dobré návrhy,netreba ich vyraďovať z diskusií,vážte si ch záujem! Toľko...Nech pani nadbytočnú preradia,pani Paulinyova je profesionálka a mesto ušetrí ročne na jeden chodník v okrajových častiach mesta, zalata diery na cestách, opraví most...Bude ušetrené.
17. marec 2017

Anabela Rusková

Z môjho pohľadu pani Paulínyová odišla za lepším, minimálne na kraji mala lepší plat. V samospráve sú tabulkové platy a za málo peňazí robila veľa práce. Kraj jej však asi nepriniesol to, čo očakávala. Som rada, že sa vrátila, pretože konečne niekto povie veci normálne a informuje aj o veciach, ku ktorým všetky jej nasledovníčky nemali čo povedať. Nech tam len šéfuje a nech posunie svoje vedomosti aj tej, čo tam zostala. Roboty je tam podľa mňa dosť a vždy je čo vylepšovať.
20. marec 2017

Zdenka Čepcová

Pani Anabela, ja to beriem a súhlasím s Vami že ak tam pracuje niekto kto naozaj vie, ja voči nikomu nemám výhrady, ani tá pani čo bola predtým, nemám nič proti nej, len ten prejav jej naozaj nesedel, pani Paulínyová je proste profesionál a vie veci podať inak. Ak sú peniaze ja nemám nič proti , mňa mrzí že mesto má peniaze na kopec iných vecí a napri. tá škôlka na Morovne je do plaču a to sú tam deti , toto je mi ľúto, trebárs aj okná by sa mohli vymeniť aspoň niečo proste ,aby mali aspoň trošku bezpečie tie detičky, na školy sú peniaze na všetko možné sú peniaze ale napr. na tieto veci ako je škôlka nie sú peniaze toto ma veľmi mrzí..
22. marec 2017

Anabela Rusková

To je pravda, pani Zdenka, ale peniaze sa míňajú aj na oveľa nepodstatnejšie veci, ako je tých pár šupov na hovorkyňu mesta. Tie by škôlku na MC určite z biedy nevytrhli. Tam je, podľa mňa, problém v niečom inom. Nechať takto schátrať najnovšiu škôlku v meste, to je nehorázne. Vandalov nech riešia policajti, kamerový systém a neustále kontroly. A vinní sú aj tí, ktorí pri škôlke bývajú a vidia, čo sa tam po večeroch deje, ale robia sa, že sa ich to netýka. No a nakoniec samozrejme, aby som nezabudla - chyba je v celom systéme, v zákonoch, ktoré zamieňajú demokraciu za anarchiu a potom aj vo výchove našich detí, ktorým ustieľame na ružiach. :D

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania