Fontana

Zodpovednosť za riešenie: Handlová

Vyriešený
meno
Mia Vlčková 19. júna 2017

Dobrý deň
Ako bola spustené fontána tak nesvietia vodné svetlá a strieka veľmi nízko.Nemozte to nastaviť nech to strieka vyššie a tu burinu okolo fontány kedy vystrihaju?

22. jún 2017

Erik Krasna Handlová

zas hundre a šomre ľud z Handlovej . Ked je malo je zle ked je velka fontana je zle a kde je ďakujem vam alebo prosím idem a burinu okolo fontany vystrihám a svetlo nejde tak asi tam niekto niečo zahodil to je vizitka mesta ... u nas je park aj fontana a nie je tam kritika ale samozber burina papier špak a tak to je potom pekne . o 2 tiž. idem na dov do Handlovej a na to sa kuknem v meste ale aj s metlov sačkom a vďakou pánom na urade
10. júl 2017

Jana Paulínyová

Dobrý deň,
fontána bola postavená tak, aby spĺňala estetické nároky a vhodne dopĺňala prostredie námestia. Na námestí je osadný dostatočný počet svetelných bodov.
Trysky, ktoré striekajú vodu sú v súčasnej dobe odstavené, nakoľko došlo k vylomeniu jednej z nich a oprava bude trvať približne 3 týždne. Tak isto bolo rozbité jedno zo svetiel v potôčiku.
Okolie fontány sa čistí pravidelne. Okrasná výsadba bohužiaľ nedokáže vyrásť tak, aby dotvárala kolorit fontány, nakoľko skôr ako vyrastie je zničená a je pochopiteľné, že sa vám môže javiť nevhodne.
Úprimne nás mrzí nezáujem niektorých návštevníkov o verejné priestranstvo a vandalstvo, ktoré sme spomínali už v niekoľkých príspevkoch.
Ďakujeme za pochopenie a veríme, že náklady na opravy fontány a jej okolia už nebudeme znášať všetci.
S pozdravom
Jana Paulínyová, odd. komunikácie MsÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania