Vyrúbané stromy

Zodpovednosť za riešenie: Handlová

Vyriešený
meno
Jozef Simonides 22. júna 2017

Rád by som vedel či sa bude niečo diať na kopci na Okružnej ulici,stromy už vyrúbali a nič sa nedeje údajne sa malo stavať nákupné centrum a figa borová či sa čaká kým dorastú stromy a zase sa niekto napakuje?Ak sa nebude nič robiť bol by som rád keby sa našiel niekto komu by sa mohla dať parádna pokuta!

22. jún 2017

Ivan

Sleduj RTV Prievidza, a dozvieš sa :)
22. jún 2017

Erik Krasna Handlová

a co už ved aj obchod ma pravo ak chce odstúpiť od zmluvy. Váš ale aj môj aj ked som v UK pán primátor vážený pán Podoba spravil maximum nie len v tom ale aj všetko ohľadne mesta .Druhé mesta nemaju ani 10% toho čo on dokázal teda aj poslanci ale najmä on. Je to jeden výnimočný človek dobrak a ak ho stretnem len ruku mu podam a skloním hlavu ako poklona .A napriek tomu su tu v Handlovej do okola šomranie hundranie a odsudzovanie no prosím zobrať metlu lopatu pre mesto to nie ale len brať ale do kedy až bude neskoro hadam ?
23. jún 2017

Jozef Simonides

ani by som nepovedal že toho urobil veľa a keď tak zničil námestie,park a podobne.Námestie vypadá ako letisko.
26. jún 2017

eman

to nema nikto zaujem vysvetlit obyvatelom čo a či sa tam bude niečo robit.Zas sa niekto obohatil na krasnom dreve.Nam ostala iba mesačna krajina.Keby niekto aspon prišiel upratat ten chodnik po tych konaroch,ale to už zbohatlikov nezaujima.Už aby boli volby,lebo spejeme do peknych sr....k.Hociaka dedina je krajšia a čistejšia.Dakujeme za odpoved p.HOVORKYNA.
04. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Prajem dobrý deň,
podľa informácií od investora prebieha geologický prieskum tejto lokality a nie je ukončený proces EIA.
Investícia je stále v rukách investora, ktorý vybavuje potrebné povolenie týkajúce sa infraštruktúry.
Zároveň Železnice Slovenskej republiky začínajú s investíciou do budovania vlakovej zastávky na sídlisku MC a tieto dve investície je potrebné zosúladiť.
S pozdravom



Mgr. Jana Paulínyová, odd. komunikácie MsÚ
05. júl 2017

Jozef Simonides

A čo robili doteraz? To už malo byť hotové!!!! Hlavne že vyhnali drevenú búdu z miesta preč a popri tom mohli predávať dodnes!!!
08. júl 2017

Štefan Čerge

Aspoň nezavádzajte pani hovorkyňa kedy a kde prebieha geologický prieskum chodím tadial denne a ešte som tam nikoho nevidel okrem ľudí čo chodia na záhrady
08. júl 2017

Jozef Simonides

Ani krompáčom tam nikto nekopol. Okrem tých čo vyrúbali les a zhrabli drevo tam odvtedy nikto nebol!!!!!!!!
10. október 2019

Jozef Simonides

a vôbec neviem čo je vyriešené bachli tam plot akože sa niečo deje a nič!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania