Mobilna predajna zeleniny

Zodpovednosť za riešenie: Handlová

Vyriešený
meno
Pišta 10. júla 2017

Dobry den, kazdu nedelu vecer sem na sidlisko jazdi dodavka, z ktorej predavaju zeleninu a ovocie, pri com davaju o sebe vediet sirenou a ziapanim do amplionu. Dnes 9. 7. 2017 trhli svojim neskorym prichodom o 21:00 rekord. Chcem sa spytat, ci je to normalne, alebo ci by sa s tym nedalo nieco robit. Napriklad mame mestsku trznicu, nech si predavaju tam. To by uz takto mohol robit kazdy, co chce nieco predat. Dakujem

11. júl 2017

Katka

Dobry večer,
taktiež sa chcem pripojiť. Už to niekto zatrhnite. Každú nedelu mi zjape pod oknom, hulaka ako by mu šlo o život. A ak nereagujeme citi potrebu vyzváňať. Načo je tá tržnica? Podotýkam, že ľudia chodia aj na nočné a neuveríte ale v tomto meste su aj male deti, čo by sa radi vyspali. Pokial to mesto nedokáže vyriešiť, budeme nútení požiadať o pomoc políciu alebo aj média atď. Nechceme nič iné len kľudnú nedeľu.
Ďakujem za vyriešenie.
24. júl 2017

Katka

Dobrý deň,
Chcem sa veľmi pekne poďakovať vedeniu mesta za obrovský záujem riešenia problémov, nás obyčajných obyvateľov, VAŠICH VOLIČOV.
Včera sa opäť situácia s predajachtivou dodávkou zopakovala. Takže si to idem riešiť teda po svojom.
Ešte raz Vám chcem poďakovať. Už krajšie sa nám obyvateľom nedá ukázať. Začo nás tu máte.
A nemyslim len tento podnet. Je ich tu (myslí sa v Handlovej) veľmi veľa ktoré s prehľadom ignorujete.
STE PREDSA NAMI ZVOLENÍ, ŠTÁTNI ZAMESTNANCI, PLATENÍ Z NAŠICH DANÍ.
Prajem pekný zvyšok dňa.
26. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
takýto predaj v žiadnom prípade mesto Handlová nepovoľuje a v prípade, že sa situácia bude opakovať, Vaša pomoc je veľmi vítaná. Pri oznamovaní porušovania verejného poriadku je dôležité oznámiť ho však v čase, keď k nemu dochádza. Telefónne číslo na hliadku MsP je 0905 499 384, kde môžete nahlásiť svoje podnety anonymne.
Ďakujeme za spoluprácu.
S pozdravom

Mgr. Jana Paulínyová, odd. komunikácie MsÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania