Vedenie mesta a slavnosti

Zodpovednosť za riešenie: Handlová

Vyriešený
meno
Jojo Lajo 25. augusta 2017

Dobry den, zaujimalo by ma, prečo s vedením mesta sa nezúčstňuje pietnych aktov aj vedenie našej mestkej poície? Ako silová zložka v našom meste mohli vzdať hold aspoň pameti SNP... Ale naozaj už roky som okrem pobehajov v uniformach nevidel na aktoch ich nadriadených. Nemalo by to biť ich povinnosťu reprezentovať aj takouto formou seba a mesto?

25. august 2017

Helena

Prosím vás neosucujte na tejto stránke niekoho...je tam len kto môže a chce sa zúčastniť,jviete aké povinnosti mal vam menovaný?tu sa rieši problém ktorý sa dá vyriešiť a pomôcť, nie váš názor.Prosim len k veci nie osobné útoky.
28. august 2017

Anton

Vy ste na slávnosti boli, sedeli ste na lavičke alebo terase, fajčili, alebo pili kávičku a vyrývate. Keby ste boli účastníkom, tak váš záber je iný. Inak máte zvláštny spôsob vyjadrovania. Asi Vás vyhodili z MsP, alebo neprijali za policajta. Je tiež možné, že Vám dala MsP pokutu za znečisťovanie námestia.
12. september 2017

Anton

Myslím si, že Jojo Lajo si uvedomil, že šliapol vedľa a už nereagoval.
03. júl 2018

Odpoveď samosprávy

Prajeme dobrý deň,
mesto ani jeho predstavitelia nikdy neurčovali a neurčujú povinnosť zúčastňovať sa zástupcom mestských organizácií verejných podujatí.
Príslušnci MsP Handlová si na podujatiach plnia svoje povinnosti vyplývajúce im zo zákona o obecnej polícii, platných právnych predpisov SR, VZN mesta.
S pozdravom


Mgr. Jana Paulínyová, odd. komunikácie MsÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania