Hudobná produkcia

Zodpovednosť za riešenie: Handlová

Neriešený
meno
Zuzana Fašáneková 25. augusta 2017

Dobrý deň, veľkou časťou Handlovej sa už dlhý čas ozýva každý víkend od piatku do nedele veľmi intenzívna hudobná produkcia rómskych piesní, ktorú sú nútení počúvať obyvatelia aj vo vzdialenosti viac ako 1km. Chcela by som sa spýtať či mesto neplánuje aspoň regulovať intenzitu tejto produkcie. Bolo by zaujímavé zistiť ako by sa nám tu "príjemne" žilo keby si každý podnik v Handlovej v tejto intenzite púšťal svoju hudobnú produkciu.

25. august 2017

Helena

Je to pravda,ide to z kolónie...treba toto vyriešiť,nemôžeme ani sedieť vonku tak je to nahlas,!!! nemôžu predsa toto robiť,aj keď nočný kľud je dúfam od 22 00! ! Meraním hluku by to bolo možné im zatrhnut robiť tieto diskotéky nejakým slabo počujúcim.Trva to celé leto.Mestska polícia má právo tam prísť a napomenúť ,či???
26. august 2017

stefan [email protected]

Najlepsie by bolo riesenie regulovanie elekttickej enetgie tym co to sposobuju...lebo ony si myslia ze na nich neni ziadny zakon...neboja sa nikoho robia si co chcu...vsak policia ani hore nechodi na obhliadky ..a tom som obyvatel kolonie ..okoloniu sa aj tak nikdo nezaujima..nic sa tu neriesi....jednoducho osada ....je to smutne ..ze normalny obcania musia trpiet
27. august 2017

Michaela Reichmanová

Tento enormný hluk sa šíri z pohostinstva Zátinka, ktoré je nad podnikom Baňa Handlová. Na spôsob prevádzky tohto pohostinstva boli podané na MsÚ Handlová, dve oficiálne sťažnosti. Pán primátor však pravdepodobne nemal čas čítať nejaké sťažnosti občanov. Odpoveď na to bola skrátene: my s tým nič nespravíme lebo: preto. Nepomohla ani petícia občanov bývajúcich v okolí pohostinstva, ktorí sa snažili s tým niečo spraviť. Vyzbieralo sa 23 podpisov občanov. Všetky snahy márne. Nepomohlo ani odvolanie sa na občiansky zákonník, v ktorom sa píše: vlastník veci sa musí zdržať všetkého, čím by nad mieru primeranú pomerom obťažoval iného. Z toho vyplýva čistá ľahostajnosť kompetentných orgánov mesta Handlová v zmysle, že jeden prevádzkovateľ znepríjemňuje život ostatným a riešenie od mesta nečakajte. Taktiež by som pána primátora požiadal o výklad VZN mesta Handlová č. 4/2013 § 5 ods. 1, kde sa píše: Podnikateľ je povinný prevádzkovať zariadenie tak, aby týmto nedochádzalo k porušovaniu platných právnych predpisov a neboli obmedzované práva a oprávnené záujmy občanov. Enormným hlukom podľa laického názoru vyplývajúc z toho, že hluk hlasnej hudby počuť až na parkovisko mestského cintorína, dochádza k porušovaniu minimálne Nariadenia vlády č. 339/2006 Z. z. Neviem či teda ako mesto čakáte, že ja ako občan najprv preukážem, že došlo k porušeniu zákona a vy to potom vyriešite pokutou 20,-€? Prosím Vás pán primátor, robte s tým niečo! Dozvedáte sa o možnom páchaní protiprávneho konania. Zaoberajte sa teda aj právnou stránkou tohto podnetu.
28. august 2017

Katka

K tomu len tolko,že aj znalosť o trestnom čine a jeho následným neriešením,čiže kritím,je trestný čin. Je to naozaj neúnostná situácia.
29. august 2017

Helena

Uvidíme v piatok... chcú občania zavolať televíziu..Joj... Markízu... sa to dá do éteru,zase bude naše mesto v ,,obraze".Inak asi to neprestane...aj keď ma zodpovedný orgán mesta dovolenku,riešiť podnety musí mať aj zástupcu.
30. august 2017

Branislav Fašánek

Dnes je len streda a diskotéka začína byť v plnom prúde
31. august 2017

Helena

Je toto možné???po tom všetkom,petícia, sťažnosti...pani hovorkyňa nie je tam asi,inak by to bolo už vyriešené!!čo bude v piatok?budeme všetci vnútri?
07. september 2017

Peter

Zasnem kolko negativnych reakcii na takuto vec... Byvam od tade ani nie jeden km, pocujem to vzdy ale nikdy mi to nevadilo... To nech potom zakazu aj kostolu zvonit rano, ked chcu ludia spat... Ved nie kazdy tam chodi
05. september 2018

Milena Majerčáková

niekto chodí do roboty, ráno keď zvonia zvony tak sme už dávno hore,keď budem na dôchodku, mi to bude možno jedno, ako Vám pán Peter





































ńi

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania