Zelená kolonia

Zodpovednosť za riešenie: Handlová

Vyriešený
meno
Dušan 14. novembra 2017

Myslím si že vysadenie pár stromov s menovkami v rámci projektu VUB absolútne nepomôže. Nemá mesto lepšie nápady? Nemáme si čo upraviť v meste? Je toho určite dosť, čo by sa dalo za tie peniaze upraviť. V iných mestách upravujú zóny v ktorých sa zhromažďuje viacej občanov mesta, sem kto chodí? Taxikári v čase podpory. A za pár rokov bude z tých stromov výborné kurivo do pece. Ja osobne som hlasoval za ZH , robia zónu pre všetkých.

14. november 2017

Judit Gavlíková

Komunita, pre ktorú sa tu hlasuje, sa cíti vždy vo všetkom ukrivdená napriek tomu som dala svoj hlas na tento projekt. Ak sa bude realizovať, treba to všetko zdokumentovať a po určitom čase urobiť porovnávacie zábery. Ak udržia zeleň v dobrom stave, klobúk dole. Ak to však zdevastujú, bude to slúžiť ako odstrašujúci príklad, že sa v tej lokalite neoplatí investovať a prípadné ďalšie peniaze dať na veci potrebnejšie.
14. november 2017

Dušan

Je to samozrejme váš názor. Myslím že sa stačí prejsť po kolónii, ako vyzerá samotné okolie, okolo VO kontajnerov, a celkový pohľad na túto oblasť.
14. november 2017

Odpoveď samosprávy

Prajem dobrý deň,
verejné hlasovanie o tom, ktoré užitočné nápady na zlepšenie života v rôznych kútoch Slovenska získajú finančnú podporu na svoju realizáciu na stránke www.komunitnegranty.sk sa deje v rámci tretieho ročníka programu Komunitné granty. Tentokrát sa zapojilo a vypracovalo projekt 152 organizácií.
Zo všetkých prijatých návrhov vybrala odborná komisia pre každý z 8 krajov Slovenska 6 najlepších projektov. Mesto Handlová a všetky jeho organizácie resp. odd. MsÚ tvoria projekty pre rôzne cieľové skupiny. Kvalita vypracovaného projektu presvedčila výberovú komisiu, preto budeme vďační všetkým, ktorí sa pridajú k hlasujúcim za handlovský projekt.

Tak ako je spomenuté aj v diskusii nižšie, je to aj o trvalej udržateľnosti, ale aj o komunitnom myslení a vytvárania príležitostí pre rozvoj a pre všetkých obyvateľov mesta.
Ešte raz ďakujeme.
S pozdravom

Mgr. Jana Paulínyová, odd. komunikácie MsÚ
19. november 2017

stefan [email protected]

skoda nieco vysadzat...aj tak miestny obcania kolonie...si to nevazia.....ROBIA S KOLONIE JEDNO VELKE SMETISKO,,,,STACI SA PREJST CEZ LIGECKU A TIE SVAHY HOVORIA ZA VSETKO.....UZ SA TO PODOBA SISDLISKO NA LUNIX IX

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania