Dog Toilet

Zodpovednosť za riešenie: Handlová

Vyriešený
meno
Patrik Šarina 29. decembra 2017

Dobrý deň. Žiadam vyjadrenie k vzniknutej situácii a okamžitú nápravu, kedy zariadenie nebolo vyčistené a odpad vyvezený od jeho osadenia!!! Ako všetci vieme, ide o psie exkrementy, ktoré môžu byť okrem iného zdrojom nákaz, parazitov a pod. PS: keď si niečo prenajmem za tisice €, je samozrejmé, že v cene prenájmu je aj servis. Normálne by som toto považoval za neplnenie zmluvných povinností a teda dôvod na vypovedanie zmluvy.

02. január 2018

Odpoveď samosprávy

Prajeme dobrý deň,
ďakujeme za podnet. Mesto kontaktovalo dodávateľa služby. Vyberáme zo stanoviska spoločnosti: " Dobrý deň posielame Vám fotky z dnešného (28.12.2017) vývozu a taktiež fotografie z minulého týždňa keď sa realizoval vývoz a informovanosť občanov formou letákov a komunikáciou s občanmi v meste Handlová. Dovoľujeme si Vás ubezpečiť, že vývoz zabezpečujeme každý týždeň v zmysle dohodnutých zmluvných podmienok. Akékoľvek iné tvrdenie je nepravdivé."

V prípade, že mestu nebude služba poskytnutá v plnej miere, má možnosť krátiť platby. Kontrolu nad plnením tejto služby vykonávajú príslušníci MsP, ktorí informovali o naplnenosti koša. Zo strany dodávateľa bola bola urobená náprava.

S pozdravom


Mgr. Jana Paulínyová, odd. komunikácie MsÚ
09. január 2018

Silvia

Na Partizánskej ulici bol kos po prvy krat vyprazdneny az 28.12.2017. Mam fotodokumentáciu z uplynulých dní, ktora jasne hovori, ze na tento kos asi vzdy zabudli.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania