Zdemolovana cesta na E572

Zodpovednosť za riešenie: Handlová

V riešení
meno
Marek 12. februára 2018

Kedy sa mesto zacne zaujimat o cestu na hornom konci? Hlavne pasaz od horneho konca smer handlova (pri ribniku). Dakujem

14. február 2018

LUKÁŠ

Jednoduchšie je osadiť značky nerovnosť vozovky .... takto sa bohužiaľ rieši 90% ciest na Slovensku .
19. február 2018

Marek

Este by som sa rad opytal ohladom reagovania na jednotlive podnety. Co znamena status zaslane samosprave? Vytlaci sa podnet, da sa do obalky a posiela sa? Ako rychlo reagujete na jednotlive podnety?
20. február 2018

Odpoveď samosprávy

Prajeme dobrý deň,
cesty na Slovensku sú rozdelené do viacerých kategórií, s čím súvisia aj kompetencie na ich správu.
Diaľnice, medzinárodné cesty a cesty 1. triedy sú v správe Slovenskej správy ciest, resp. Národnej diaľničnej spoločnosti, cesty 2. a 3. triedy v správe vyšších územných celkov a miestne komunikácie v správe miest a obcí. Vyššie uvedená cesta je v správe Slovenskej správy ciest, ktorá pozná stav tejto komunikácie.
S pozdravom


Mgr. Jana Paulínyová, odd. komunikácie MsÚ
20. február 2018

Marek

A aku odpoved date na rozbite cesty priamo v meste? Je zaujimave, ze v niektorych mestach to ide urobit a v niektorych nie.
20. február 2018

Marek

A aku odpoved date na rozbite cesty priamo v meste? Je zaujimave, ze v niektorych mestach to ide urobit a v niektorych nie.
21. február 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v minulom roku mesto investovali takmer 2. mil. eur do súvislých opráv komunikácií, opravilo sa spolu 6 km komunikácií. Neopravili sa všetky, máte pravdu, bohužiaľ niekoľko desiatok rokov sa celková oprava komunikácií nerobila. Veríme, že ak bude dobre naštartovaná ekonomik SR, bude sa v opravách pokračovať. Prosím pozrite si informácie pod príspevkami o výtlkoch.

Status: "zaslane samosprave". Táto aplikácia funguje nezávisle od samosprávy. Status znamená, že na udaný mail (mesto) príde notifikácia o tom, že prišiel nový podnet. Všetky statusy, ktoré vidíte pri podnetoch nevie ovplyvniť mesto, ale správa portálu odkazprestarostu. Prosím pozrite si časť, ako to funguje: https://www.odkazprestarostu.sk/pomoc
Ďakujeme.

Mgr. Jana Paulínyová, odd. komunikácie MsÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania