Dog toilet

Zodpovednosť za riešenie: Handlová

Vyriešený
meno
Dušan 20. apríla 2018

Dobrý deň. Prosím Vás, ked sa museli ludia registrovat na hlasovanie o psích wc, tak nebude problem zverejnit kto hlasoval. Neverím tomu, že do včerajšieho dna( 16.4.2018 ) bolo hlasovanie skoro vyrovnane.( ANO- 25, NIE - 27) Záhadne sa to prehuplo , a stav sa rapídne zmenil. Čo je za tým? Že by celý mestský úrad hlasoval na poslednú chvíľku? Tieto hlasovania k ničomu nevedú. Pri hlasovaní bez registrácie vyhralo NIE!!! Načo sa robila ďaľšia anketa? Že by za tým bolo niečo iné???

27. apríl 2018

Odpoveď samosprávy

Prajem dobrý deň,
Mesto Handlová ani prevádzkovateľ webového sídla nemá informácie o tom, kto a ako hlasoval. Mesto ani prevádzkovateľ nezverejňujú v zmysle platnej legislatívy žiadne kontakty z dôvodu ochrany osobných údajov. Veríme, že pre všetkých registrovaných je táto infomácia dôležitá.

Informácie o ankete k ECO DOG TOILET
ANKETA „toalety pre psíkov, áno či nie“ bola spustená začiatkom marca pre všetkých návštevníkov stránky ako voľná anketa, kde bolo možné hlasovať viackrát. (hlasujúci mohli vyjadriť svoj názor každý deň a svojím úsilím tak podporiť svoj názor opakovane). Na základe informácií, že takýto spôsob hlasujúcim nevyhovuje, bola anketa od 19. marca 2018 spustená iba pre registrovaných návštevníkov.

Oznam zo stránky mesta k ankete:
Vážení hlasujúci, ďakujeme za to, že ste prejavili svoj názor a hlasovali v ankete, ktorú mesto Handlová spustilo začiatkom marca 2018. Na hlasovanie v ankete bol použitý modul, ktorý je prednastavený prevádzkovateľom. Mesto Handlová nechalo anketu otvorenú pre všetkých hlasujúcich, čím bolo spôsobené to, že bolo možné hlasovať viackrát. Preto od 19. marca spúšťame novú anketu!
Anketa bude trvať od 19. marca do 19. apríla 2018. Skôr ako budete hlasovať bude potrebné aby ste sa registrovali. Registrovať sa môžete už teraz po kliknutí sem, registračný formulár je dostupný aj z hlavnej stránky v ľavom hornom rohu. Tým, že sa zaregistrujete, môžete sa prihlásiť aj na odber noviniek. Prosíme, v prípade, že máte ďalšie otázky alebo pocit, že modul ankety nefunguje správne, neváhajte nás kontaktovať na tel. linke 0908 342 616 alebo napíšte na [email protected]. Ďakujeme!

Výsledky ankety:
Toalety pre psíkov, áno či nie! Anketa od 19.3 do 19.4.2018 na www.handlova.sk
ÁNO pre pilotný projekt ECO DOG TOILET, ktorého obsahom je komplexná služba spočívajúca v inštalácii staníc pre psíkov, ich údržbe, úprave, oprave vrátane zabezpečenia pravidelnej týždennej výmeny sáčkov a filtrov za cenu 3990 € s DPH štvrťročne.
59
NIE pre pilotný projekt ECO DOG TOILET, ktorého obsahom je komplexná služba spočívajúca v inštalácii staníc pre psíkov, ich údržbe, úprave, oprave vrátane zabezpečenia pravidelnej týždennej výmeny sáčkov a filtrov za cenu 3990 € s DPH štvrťročne.
67
Spolu hlasov po registrácii: 126.
Ďakujeme všetkým hlasujúcim za zapojenie sa do ankety. O petícii za zrušenie pilotného projektu včera na MsZ informoval primátor mesta s tým, že vyhovel petícii a vypovedal zmluvu.
S pozdravom

Mgr. Jana Paulínyová, odd. komunikácie MsÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania