Preplnený kontajner

Zodpovednosť za riešenie: Handlová

Vyriešený
meno
Iva. 07. júna 2018

Tento kontajner na oblečenie je preplnený už asi dva týždne..na veci prší,valí sa tadiaľ prúd vody..kontajner sa nachádza pod kamerou,to nikto nevidí,že je plný???za prvé-špati okolie a za ďalšie-oblečenie,ktoré je už znehodnotené dažďami,mohlo pomôcť ľuďom,ktorí to potrebujú..takto sa môžu všetky veci jedine vyhodiť..

10. jún 2018

Helena

Všetko sa tu robí len akože...hlavne že sme zapojení do separovania..na papieri..oplatí sa nám toto vôbec?
18. jún 2018

Odpoveď samosprávy

Prajem dobrý,
kontajnery na použité textílie majú možnosť obyvatelia využívať od 5. novembra 2012, kedy boli rozmiestené po meste. Frekvencia vyprázdňovania zberných nádob je dohodnutá na minimálne jeden raz za dva týždne. Táto služba je Handlovčanom poskytovaná na základe Zmluvy o spolupráci pri zbere použitého šatstva so spoločnosťou Peter Kucharčík so sídlom Lichardova 2801/3, 010 01 Žilina. Táto služba je pre mesto Handlová zriadená bezplatne.
Prevádzkovateľ kontajnerov bol kontaktovaný a podľa jeho slov budú koše vyprázdnené v priebehu tohto týždňa (25. týždeň). K posunu došlo z dôvodu technických problémov, služba bude poskytovaná aj naďalej. Rozmiestnenie kontajnerov a viac informácií nájdete aj na stránke mesta, na tejto linke: http://www.handlova.sk/?id_menu=14132&limited_level=1&stop_menu=14132
S pozdravom

Mgr. Jana Paulínyová, odd. komunikácie MsÚ
02. júl 2018

Odpoveď samosprávy

Prajeme dobrý deň,
všetky kontajnery na území mesta Handlová určené k zberu starého šatstva boli vyprázdnené prevádzkovateľom.
S pozdravom


Mgr. Jana Paulínyová, odd. komunikácie MsÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania