Záhadne vyschýnajúce stromy,fontána...

Zodpovednosť za riešenie: Handlová

Vyriešený
meno
Miroslav Turza 30. júla 2018

Dobrý deň, možno si to kompetentní nevšímajú,alebo to nechú vidieť,ale oproti kostolu nám ,,záhadne" vyschýnajú TRI lipy. keby jedna, môže sa stať, že sa jej niečo stalo, ale TRI vedľa seba a pri areálu Mamutika? chystá si niekto voľný priestor? vypíliť sa zdravé stromy nemôžu,ale suché áno. Zaujíma to vôbec naše vedenie? Ďalej, prečo stále nefunguje fontána ako má? pani hovorkyňa, len mi nenapíšte zas že je to kôli tomu, že tam hádžu kamene. Je tam sito,ktoré zachytáva nečistotu a konečne napíšte skutočný dôvod zbabranej práce. Ďalej, prečo nefunguje v horúčavach kužeľ na pitnú vodu pri detskom ihrisku? 35 stupňov je málo a netreba sa osviežiť? Od kedy je to postavené, tak to fungovalo ,,dva" razy. Vám nezáleží na ľuďoch? Dúfam že mi odpíšete PRAVDIVO a k veci. Ďakujem.

15. august 2018

Odpoveď samosprávy

Prajem dobrý deň, ďakujeme za podnet.

Stromy
Uvedené stromy sa nachádzajú na súkromnom majetku a starostlivosť o ne je v rukách majiteľa pozemku. Odd. výstavby MsÚ v týchto dňoch zaslal majiteľovi výzvu, aby zabezpečil stromy tak, aby neohrozovali bezpečnosť obyvateľov.

Fontána
Ako sme informovali aj prostredníctvom Regionálnej televízie Prievidza (reportáž nájdete aj na facebooku @MestoHandlova), bohužiaľ po zásahu el. výboja počas búrky bola zničená riadiaca jednotka čerpadla, ktorá bude opravená do konca tohto týždňa (33. týždeň). Fontána bude spustená v polovičnom profile tak, aby sa obyvatelia a deti mohli ovlažiť. Vrchná časť fontány nebude spustená, nakoľko druhé čerpadlo mesto pre jeho nefunkčnosť reklamovalo u dodávateľa. Vzhľadom na časté poruchy fontány mesto zvažuje väčšiu opravu v súlade s realizovaným projektom rekonštrukcie námestia a jeho udržateľnosti.

Pitná voda
Kužel na pitnú vodu bol opravený minulý týždeň (v dýze bol kamienok).

S pozdravom

Mgr. Jana Paulínyová, odd. komunikácie MsÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.