Nedokončená úprava ihriska

Zodpovednosť za riešenie: Handlová

V riešení
meno
Vlado 31. júla 2018

Pracovnici Mestkeho úradu ak je toto detske ihrisko dokoncene, tak to je veľmi lajdacka robota.Panel co mal byt odpratany je tam.Pažnice co mali odelovať od štrku a travy su tam hodene,Murik čo ste rozbili je obdzobany .Stare preliezky sa tam tiež nachadzaju dokial si niekto neublíži.Pred dvoma týždnami ste sem chodili každu hodinu a teraz sa schovavate a ani sa nepridete pozriet ako je to dokoncene.A ako tie velke vozidla chodili po pristupovom chodniku pozrite sa ako sa nam obyvatelom chodnik začal prepadavat.Kto toto da všetko do poriadku.Chvátna praca malo platná.A to osvetlenie co sa slubilo je kde.Slubi sa slubuju a blazni sa raduju. Už ked sa niečo robí tak nech sa to robí poriadne. Aj niekto prebral toto dielo a kto je za to zodpovední? Toto je zlá vizitka.

31. júl 2018

Erik Krasna Handlová

Nie všetko mesto ale aj občania náš drahý pán Primátor to nezničil on len veľa dobra spravil za to mu chvala. Keď dovolíte pubertiakom sa tam hompalat a pluvat a psom ocuravat čo chcete? Sanujte prispejete a budete mať..
31. júl 2018

Odpoveď samosprávy

Prajeme dobrý deň, okolie ihriska nie je dokončené.
Mobiliár ihriska bol prevzatý v piatok 27.7.2018, nakoľko boli splnené podmienky jeho prevzatia, teda osadenie mobiliáru a dodávateľská spoločnosť dokončila zmluvné práce. Ukončenie prác na okolí je plánované do 24.8.2018, kedy bude oficiálne, nielen toto ihrisko, odovzdané verejnosti počas konania podujatia Bubble day. Slávnostne budú otvorené spolu štyri ihriská, jedno workoutové od spoločnosti Stredoslovenská vodárenská spoločnosť a.s. a tri, ktoré sú financované mestom na Ul. Partizánska č. 4 a č. 8 a v mestskej časti Morovno.
Veríme, že investícia v celkovej výške viac ako 52 tis. eur z rozpočtu mesta a 10 tis. z rozpočtu spoločnosti Stredoslovenská vodárenská spoločnosť a.s. malých Handlovčanov potešila.

Ihrisko bolo sprístupnené preto, aby ho mohli deti využívať počas prázdnin a nečakali na koniec leta. Ďakujeme za trpezlivosť a tešíme sa na strtenutie na podujatí Bubble day v Handlovej.
S pozdravom

Mgr. Jana Paulínyová, odd. komunikácie MsÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania