Basketbalove ihrisko

Zodpovednosť za riešenie: Handlová

Vyriešený
meno
Marian 21. augusta 2018

Dobry den.
Pred nedavnom som sem pisal prispevok ohladom detskeho ihriska na ul.Partizanska 4. Samozrejme ze sa k tomu nevyjadril nikto kompetentny... No a teraz mi neda nezareagovat na to, co sa urobilo hned vedla tohoto detskeho ihriska, na basketbalovom ihrisku s betonovym povrchom. Ja uz normalne zasnem co sa tu deje. Tentokrat zase niekto vymyslel ze sa na toto ihrisko s betonovym povrchom polozi umela trava. Vazeni, tu aj niekto rozmysla este pred tym ked ide nieco vymysliet?! Ako sa bude hrat basket na tokomto povrchu? Uz si to niekto z vas vyskusal? Na ihrisku pri vezicke isty obcan zdemontoval basketbalove kose a tu date umelu travu. Vy nie ze robite ihriska, vy nicite to co je fobre a hlavne funkce. Asi sa len nahanaju niekomu ksefty, vsak...

21. august 2018

Dušan

Myslim Marian , ze si to pomenoval uplne presne. Nahanaju sa ksefty pre rodinne firmy, a samozrejme z toho tecu provizie. Takze na co peemyslat nad tym, ci to ma zmysel pre ludi. Hlavne ze noeco kvapne bokom do vrecka.
27. august 2018

LUKÁŠ

Nič nové v tomto meste . Jediné čo sa tu rieši je len to aby si vo vedení pomastili vrecká . Nikto to nebude ani riešiť a ostane to znova v kope neriesenych podnetov . Pán Podoba sa nevyjadruje k tomu čo občanom vadí a nepáči sa im. Ľudia už pochopte , ak nebude zmena vo vedení , tak sa tu budú robiť len nezmyselné veci , aby na Tom niekto zarobil. Chce to zmenu . Človeka čo bude robiť pre ľudí , pre nás a nie nejakého chamtaka , ktorému ide len o peniaze a nie o mesto a záujem ľudí .
28. august 2018

Marian

Presne tak... Ludia sem pisu svoje podnety a na drvivu vacsinu z nich vobec nikto z kompetentnych nereaguje. Idu volby a teraz sa robi vselico mozne, len aby boli hlasy... Robia sa aj veci totalne nezmyselne a mesto ma asi dost penazi na utracanie na zbytocne projekty. Hlavne ze sa niekomu dohodi kseft... Trebars vsetky zakazky na zabezpecenie stavebneho materialu pre mesto zabezpecuju jedny stavebniny z mesta. Ktovie preco, vsak... Stavebniny pana Buzalku maju zrejme vsetko najlacnejsie... Alebo zeby to bolo niecim inym...?
30. august 2018

Anabela Rusková

Podľa mňa je to lepšie ako ten asfalt, čo bol predtým. Stačí mať tenisky s dobrou podrážkou a pri páde to bolí menej, ak je umelá tráva. Na multifunkčných ihriskách s týmto povrchom hrajú aj futbal a nikto sa nesťažuje. Teda neviem, ako to je s odrazom basketbalovej lopty od umelého trávnika. Ak je problém v tom, tak potom je samozrejme tento krok mesta nedomyslený.
30. august 2018

Marian

Tak ze prve...ziadny asflat tam nebol, bol tam liaty beton. a za druhe...ako ste podotkla, neviete ako je to z odazom basketbalovej lopty. No je to tak, ze ta lopta sa rozhodne neodrazi od umelej travy takou razanciou ako z tvrdeho povrchu, akym je trebars liaty beton. Cim sa samozrejme pre tento fakt ten basketbal na trave ha horsie. Ako som tu uz napisal, pri vezicke jeden "dobrak" odmontoval basketbalove kose, tu daju zase umelu travu. Toto je likvidacia dobrych funkcnych basketbalovych ihrisk. Mesto je asi vo velmi dobre financnej kondicii, ked mina peniaze na uplne nepotrebne veci. A samozrejme treba znamym dohodit kseftik, ved z toho nieco "kápne"... A je jedno ci to ma zmysel...
06. september 2018

Odpoveď samosprávy

Prajeme dobrý deň,
povrch ihriska, umelá tráva, bol vybratý aj na základe toho, že ihrisko sa nachádza v uzavretej obytnej zóne - tlmí hluk, umožňuje vyznačenie viacerých označení pre rôzne druhy športov a je možné napríklad v zimnom období na takomto povrchu vytvoriť ľadovú plochu.
Mesto pri realizácií nových ihrísk postupuje v súlade s platnou legislatívou (verejné obstarávanie a pod.) a veríme, že 3 nové ihriská a dve vynovené športoviská na Ul. Partizánska prilákajú k športu viaceré vekové kategórie obyvateľov.
S pozdravom

Mgr. Jana Paulínyová, odd. komunikácie MsÚ
11. september 2018

Marian

Ano, ano... Tlmi hluk... Ale tam nikto nestriela z raketometov. Tam sa iba obcas deti a mladi hraju s loptou a nikdy som tam ziadny hluk nepocul. A to tu uz byvam peknych par desiatok rokov. Mam pocit, ako keby ludia prestavali logicky uvazovat a niektore veci sa robia proti zdravemu rozumu. A samozrejme ze totycni to vedia zabalit do "krasnych" slov, aby to vyzeralo ze je to ta najsamlepsia vec pod slnkom...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania