Ecodog toilet

Zodpovednosť za riešenie: Handlová

Vyriešený

chcem sa spýtať, prečo nie sú demontovane psie toalety, nakoľko už uplynula výpovedná lehota 3 mesiace od zrušenia zmluvy s ecodog toilet. preco ich naďalej servisuje firma ak už bola zmluva zrušená? budu si teda fakturovať aj august? kedy budú demontovane? a prečo nie je výpoveď zmluvy na stránke mesta medzi zmluvami? ďakujem za odpoveď.

31. august 2018

Dušan

Nic nieje zrusene, pretoze niekto zobral proviziu a to sa tazko rusi dohoda.
06. september 2018

Miroslav Turza

Janka a Rudino vymýšľajú, aké klamstvo napíšu...
06. september 2018

Dušan

To je ozaj neskutocne ako ignoruju tuto stranku nasi predstaveni. Asi nieco na tom bude ze niekto pohodil firme kseft, dostal za to balik penazi a nevedia to zrusit.
06. september 2018

Odpoveď samosprávy

Prajeme dobrý deň,
zmluva so spoločnosťou ECO DOG TOILET GROUP bola listom primátora mesta zo dňa 20.4.2018 ukončená, v zmysle zmluvy so spoločnosťou, kde je výpovedná lehota tak, ako je uvedené v čl. V, bod 4: zmluvu a právny vzťah založený touto zmluvou možno ukončiť písomnou výpoveďou ktorejkoľvek zo zmluvných strán, a to z akéhokoľvek dôvodu alebo aj bez uvedenia dôvodu. Výpovedná lehota je podľa čl. V, bod 4 trojmesačná (tri kalendárne mesiace) a začína plynúť v prvý deň kalendárneho mesiaca nasledujúceho po kalendárnom mesiaci, v ktorom bola výpoveď doručená druhej zmluvnej strane.

O vypovedaní zmluvného vzťahu bolo informované Mestské zastupiteľstvo mesta Handlová na svojom rokovaní dňa 26.4.2018. Uznesenia z rokovania MsZ sú verejne dostupnou informáciou link:
http://www.handlova.sk/msz-handlova-pozvanky-uznesenia-navrhy-vzn-zapisnice.phtml?id_menu=3702&module_action__3836__id_zas=26889&module_action__3836__id_type=2#m_3836.

Primátor mesta listom požiadal o demontáťž staníc v priebehu mesiac august 2018,nakoľko po 1. auguste 2018 (koniec zmluvného vzťahu) mestu nevyplývajú žiadne záväzky voči spoločnosti.
S pozdravom

Mgr. Jana Paulínyová, odd. komunikácie MsÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania