Binárne hodiny

Zodpovednosť za riešenie: Handlová

Vyriešený
meno
Kamil Korecz 22. októbra 2018

Digitálky na námestí idú popredu až 6 min.

22. október 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
o nepresnosti binárnych hodín samospráva mesta vie a bude túto situáciu riešiť reklamáciou u dodávateľa.
S pozdravom

Mgr. Jana Paulínyová, odd. komunikácie MsÚ
22. október 2018

Judit Gavlíková

Skúšala som googliť, tak zhotoviteľ by to mal vedieť nastaviť. U takýchto hodín býva vraj taká odchýlka až 6 minút za rok, ale dá sa to upraviť.
22. október 2018

Kamil Korecz

Pri takýchto supermoderných hodinách nie je DCF synchronizácia? To je naozaj sklamanie.
22. október 2018

Dušan

Myslim ze ak by tie hodiny sli aj 10 hodin po predu, tak si dovolim tvrdit ze min. 50% obyvatelov ich nevie citat. Nebolo by lepsie keby boli klasicke hodiny ako v kazdom normalnom meste a nie takato zbytocnost za niekolko tisic €? Myslim ze urcite.
25. október 2018

Alexander Sobotovic

Synchronizáciu DCF-kom, alebo inou metódou (napr.mobilnou sieťou) už nemohli dať, lebo by to tento moderný a "veľkým" počtom obyvateľov využívaný nezmysel neskutočne ešte viac predražilo.
25. október 2018

Dušan

Tieto hodiny si moze pan primator osadit do murika oproti svojmu domu a na namestie nech kupi klasicke hodiny ako vyuzivaju aj ine , rozumne riadene mesta, co budu ukazovat cas, datum a teplotu. To je strasne draha zalezitost asi.
26. október 2018

Pavol Malý

Máme aj optimistov, 50 percent to vie prečítať. Možno vypočítať. Má to aj nejaký praktický význam ? Pár svetielok ktoré by sa náhodne spínali by asi estetickú úlohu splnilo za menej peňazí
26. október 2018

Dušan

Vyznam tie hodiny pre niekoho maju. Napriklad pre takeho schvalovatela pri vybere. Lebo povedzme si otvorene, preco pri peknej provizii nepretlacit zbytocnost na namestie. Tato handlova sa ruti do zahuby. Treba si 10. 11. zvolit novych zastupitelov. Podla mna by mali byt na.flekoch max dve volebne obdobia. Potom vymenit.
26. október 2018

Kamil Korecz

Aj parížania boli proti výstavbe Eifelovky.
19. november 2018

Odpoveď samosprávy

Prajem dobrý deň,
dodávateľ vykonal opravu binárnych hodín v piatok 16.11.2018. Došlo k poruche DCF modul, ktorý zabezpečuje príjem signálu a po výmene sa synchronizácia s atómovým normálom v Nemecku obnovila. Hodiny sú opäť plno funkčné. Oprava bola realizovaná v rámci 3 ročnej záruky.

S pozdravom



Mgr. Jana Paulínyová, odd. komunikácie MsÚ
29. november 2018

Dušan

Hodiny su sice opravene, co je pekne, ale zase z nich nieje ziadny osoh. Stale chybaju na namesti resp. pri autobusovych zastávkach hodiny co ukazuju cislice s casom, datumom a teplotou. To je tak strasne draha vec? Alebo sa to neoplati schvalovat lebo z toho nejde ziadna privizia do vrecka od zhotovitela???
29. november 2018

Kamil Korecz

» Dušan,
zasadnutia mestského zastupiteľstva sú verejné. Tam môžete predostrieť a obhájiť svoje požadavky. S kultúrou prejavu sebe vlastnou Vám budú istotne všetky mysle naklonené.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania