Neprisposobivy obcania, znecistenie odpadovych vod, upchatie wc

Zodpovednosť za riešenie: Handlová

Neriešený
meno
anonym 04. decembra 2018

Dobry den chcem aby sa vyriesil tento problem na adrese Fučíková 23/2 obyvatelia bytu vyhadzuju stavebny, komunalny odpad napriek upozorneniu aby to nerobili dalej pokracuju a vysmieavaju sa v okoli mame zahradkarsku oblast ktoru od mesta mame v podnajme je to esteticky problem ktory vadi najomcom bytu upchavaju sa nam WC preto ze je to zasypane bordelom a odpadom neodtekaju splasky a odpadova voda z bytov je to nelegalna cierna skladka ktora tam nikdy nebola prosime o pomoc

06. december 2018

Malá Hôrka

Bežte sa pozrieť pred býv. gymnázium na ul. L.Novomeského. Tam žiadni obyvatelia baníckej kolónie nebývajú a je tam opäť nahromadený bordel.´,čo tam miestny navláčili. Škoda,že tam nie je kamerový systém. Ĺudia,hanbite sa.
07. december 2018

Olli MH

Pred tým gymplom to naberá už celkom slušný rozmer. Skládky sú tam TRI a malá kopa pýta viac...
Naviezť také množstvo materiálu sa na jeden krát pod rúškom noci nedá. Nechce sa mi veriť, že nikto nikoho nevidel.
Podľa miesta "uloženia" by aj najslabší kriminalista-začiatočník vedel na minimálne 80% určiť pôvodcu - páchateľa, ale to by musel najprv opustiť svoju úradnú stoličku.

"anonym" vo svojom príspevku určil aj adresu pôvodcu, tak som zvedavý ako to dopadne.
Dúfam, že nás samospráva bude o tom informovať.
07. december 2018

anonym

PODLA MNA SA TO RIESIT ANI NEBUDE, SLUSNY LUDIA KTORY TAM BYVAJU PRACUJU SNAZIA SA MAT CO NAJKRAJSIE SU NEPOVSIMNUTY, KEBY TO BOLO NIEKDE NA MOROVNE PRED CINZAKOM UPRATANE BY TO BOLO HNED ZACHVILU JE ZIMA SNEH NAPADNE KAZDY SA NA TO VYKASLE NA JAR STOHO BUDE CISTY HATER
07. december 2018

Alexander Sobotovic

Pridám jednu odpoveď samosprávy k podobnej téme zo dňa 21.11.2018
originál tu: https://www.odkazprestarostu.sk/handlova/podnety/59232/skladka-listia-a-igelitovych-vriec
Citujem:
Prajeme dobrý deň,
na uvedenej križovatke bola táto skládka vyvezená, bohužiaľ, ako správne pisatelia píšu, vznikli nové kopy lístia aj v iných lokalitách, ktoré budú vyvezené podľa plánu aktivačnje činnosti v budúcom týždni (48. týždeň)
Nie je kapacitne v silách aktivačných pracovníkov a mechanizmov upratané lístie obratom vyviesť, táto činnosť sa vykonáva postupne a v závisloti ad množstva aktivačných pracovníkov a dostupnosti mechanizmov.
Koniec citátu.
Končí sa 49.týždeň a spomínané skládky sa akurát rozrástli.

Som rád,že tu máme aktivačných pracovníkov, čo prispievajú svojou manuálnou prácou k čistote v našom meste, ale mnohokrát je ich práca priam nezmyselná. Uvediem jeden príklad z pred pár dní.... Pod železničným mostom pri nemocnici - smerom na baňu čistili krajnice od napadaného lístia niekoľko hodín. Tento úsek je sám o sebe nebezpečný pre dopravu a oni chudáčikovia vydaný na pospas premávke, bez označenia, bez dozoru... aspoň že mali oranžové vesty. To už ten koordinátor,čo ich má na starosti vôbec nerozmýšľa ? Veď tam stačilo na 10 minút poslať zametací voz, na chvíľu odkloniť dopravu cez žel.prejazd a mohlo to byť aj vyluxované. A hlavne BEZPEČNE !
Niektoré riadenia v tomto meste mi fakt pripadajú ako U.K.N.D. (podobnosť s názvom kapely je čisto náhodná a bude treba zameniť jedno písmeno)
08. december 2018

Malá Hôrka

Pred gymnáziom bola skladka aj v októbri t.r. - už som na to upozorňovala, odviezli to,ale ľudia,čo to tam robia, sú ako dementi. Doma si to vyčistia a odvezú to tam. Pritom sa táto nelegálna skládka každým dňom zväščuje. A ešte to natlačia do igelitových vriec!!! Ale keby ste sa s nimi rozprávali,tak budú vychvalovať ako je v Rakúsku, Švajčiarsku a Nemecku čisto!!!!
https://www.odkazprestarostu.sk/handlova/podnety/58558/smetisko-pred-byvalym-gymnaziom

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania