Partizánska-chodník-neodhrnutý

Zodpovednosť za riešenie: Handlová

Vyriešený
meno
Jozef Schnierer 22. januára 2019

Dobrý den, rad by som upozornil na silno zladovately, neocisteny chodnik a schody na Partizánskej ulici oproti Jazminu, velmi tam smyka a tazko prechadza. Dakujeme za pomoc.

22. január 2019

Olli MH

Počkáme kým sa to neroztopí... veď na to čakajú skoro všetky handlovské chodníky. Na pešej zóne vraj bude prírodné klzisko ? Medzi poštou a SLSP už stačí dať len mantinely !!!
24. január 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
23.1.2019 boli prostredníctvom ľudí zamestnaných na aktivačných prácach schody a chodník posypané. V tento deň bolo v teréne 24 ľudí na aktivačných prácach. V pomerne mrazivom počasí počas dňa očistili aj schody na Ul. Okružná, nový chodník na Ul. Ligetskej a Robotníckej, chodník od budovy na Námestí baníkov 2 smerom k reštaurácii, dokončili dočisťovanie autobusových zastávok v Novej Lehote, dokončovali čistenie chodníka na MC od stánku PNS k bráne Materskej školy. Vykonali posyp chodníka ku zadnej bráne cintorína, zastávok MHD na Ul. 1.mája, Parkovej, Ligetskej, Robotníckej vrátane prístupov ku vchodom 1,3,5,7 na Mierovom námestí a posypaný bol chodník na Dolnom konci pri múre od viaduktu po starú sýpku.

Ďakujeme za všetky podnety týkajúce sa zimnej údržby. Z dôvodu flexibilnejšieho vybavenia odporúčame využiť našu Horúcu-ľadovú linku pre obyvateľov NONSTOP 0918 471 852.
Prečítajte si aj naše Snežné správy z Handlovej, kde priebežne informujeme a výkone zimnej údržby.
http://www.handlova.sk/?program=51&module_action__0__id_ci=184240.
S pozdravom
Kto? Odd. výstavby MsÚ a kordinátor aktivačných prác

Mgr. Jana Paulínyová, odd. komunikácie MsÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.