Prievidzská-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Zodpovednosť za riešenie: Handlová

Uzavretý
meno
Stevko 13. marca 2019

že či sú prostriedky resp či sa bude realizovať oprava ciest okolo činžiakov Prievidzská 21-35...tankodrom...dost frekventované, aj dosť ľudí tam žije...😊

13. marec 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
uvedenú situáciu so stavom vnútro areálových komunikácií do viacerých obytných domov na Ul. Prievidzská evidujeme. V roku 2019 nie sú však plánované finančné prostriedky na ich súvislé opravy.
Za súčasnej situácie Vám neviem prisľúbiť termín ich opráv.

V roku 2019 sa budú dokončovať tie mestské komunikácie, chodníky a parkovacie plochy, ktoré neboli dokončené v minulom roku v okolí mestského cintorína, na sídlisku Morovnianska cesta a Ul. Mostná, spolu za takmer 200 tis. Eur.
Prvoradým cieľom handlovskej samosprávy je mať mestské komunikácie v takom stave, aby boli zjazdné. V roku 2019 bude mesto Handlová venovať pozornosť opravám jestvujúcich starších komunikácií v rámci bežnej údržby. Bohužiaľ táto zima na nich spôsobila väčšie množstvo povrchových porúch - výtlkov. Opravy mestských komunikácií, chodníkov a parkovacích plôch sa vlastne dejú neustále, v predchádzajúcich rokoch bolo opravených približne 19 kilometrov v rôznych kútoch mesta.

Ďakujeme Handlovčanom za pochopenie a trpezlivosť.
S pozdravom
Kto? Odd. výstavby MsÚ Handlová
Kedy? 2020

Mgr. Jana Paulínyová, odd. komunikácie a marketingu MsÚ
13. marec 2019

Stevko

....keď bolo treba opraviť cesty okolo rodinných domov, treba opraviť aj Prievidzskú....tam na vchod pripadá viac ľudí(aj keď v drvivej väčšine bez vysokoškolského vzdelania😊)...a náklady - sa nerozumiem do toho, ale myslím, že by mohli byť podstatne nižšie...je však samozrejme dobre, že je opravené - z hľadiska mesta - aspoň niečo😊...človek si vie zvyknúť načokoľvek(naše staré mamy napríklad obvykle ani nemali autá), tak snáď sa podarí opraviť aspoň tie výtlky tak, aby vydržali sezónu(na Prievidzskej teda myslím v tomto prípade)😊...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania