Morovnianska cesta-trávnatá plocha-vyjazdené koľaje

Zodpovednosť za riešenie: Handlová

Neriešený
meno
Michal 04. apríla 2019

Chcel by som sa spýtať, či sa niečo plánuje urobiť s trávnatými plochami, ktoré zostali po výkopových prácach úplne zničené a teda sa už o trávnatých plochách ani nedá hovoriť. Po daždi sa z takýchto miesta stávajú obrovské kaluže plné vody a blata.
Ďalej sa chcem spýtať, prečo mestská polícia nerieši autá parkujúce na takýchto plochách čo i len jedným kolesom. V iných mestách sa toto netoleruje. Určuje to zákon o cestnej premávke. $25 Vodič nesmie zastaviť a stáť na cestnej zeleni a inej verejne prístupnej zeleni, na ostrovčekoch a deliacich pásoch, ak to nie je dovolené dopravnou značkou. Argument nedostatku parkovacích miest neobstojí. Vo väčších mestách s viac automobilmi a menej parkovacími miestami to funguje. Prečo nie tu? Handlová je pekné mesto s peknou zeleňou. Chráňme si ju.

19. apríl 2019

Michal

Dakujeme samosprave za ignorovanie podnetu..stacila by akakolvek odpoved.....
,,za lepsiu Handlovu,,
10. august 2020

peter

michal v sobotu doobeda tam pridem vysypat par kubikov zeminy o 10 00. tak ta cakam prines si hrable lopatu a dame to do poriadku najprv odstranime trosku ten strk a dame tam zeminu .mam nejake semeno travy tak to tam mozme vysadit. dufam ze prides a nesedis len doma za compom !
10. august 2020

Michal

OK. Suhlasim...akonahle uvidim kohokolvek, ako prisiel zkultivovat toto miesto, okamzite som tam s tymi hrablami.(aj ked tym, ze si platim riadne dane, predpokladam, ze je to uloha samospravy, nie toho, kto na problem upozorni)..toho, ze ta tam uvidim, sa ale vobec neobavam a tym padom je ten tvoj komentar platny ako prd vo vetre.
17. august 2020

Michal

Takze, mily Peter, stalo sa presne to, co som ocakaval. Sobota doobeda, a teba ani so zeminou nikde. Takze aj ten spominany prd vo vetre ma nakoniec vacsiu vahu, ako tvoje komentare.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania