29.augusta-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Handlová

Uzavretý
meno
Marian 11. mája 2019

Dobry den. Dalo by sa povedat, ze problem s parkovanim v mestach je asi celoslovensky problem... Ale drzost a neohladuplnost niektorych vodicov je az prilisna. Spojnica medzi ulicami 29.augusta a Partizanskou je toho svedkom. Pod obchodom Lienka takto pravidelne parkuje arogantny vodic. Vobec ho nezaujima ze parkuje na celom chodniku a ludia nemaju kadial chodit. Bol by som rad, keby Mestska policia konala aj v tomto pripade, nakolko to spada do jej kompetencie.

31. máj 2019

Michal

Ja by som rad vedel preco MP neriesi celkovo parkovanie v meste podla zakona. Mestska zelen NIE JE miesto na parkovanie.
07. október 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.

Na základe vášho podnetu MsP naplánovala niekoľkonásobnú kontrolu daného miesta. Aj po opakovaných obhliadkach miesta v rôznych časoch príslušníci MsP nikdy nezachytili vodiča, alebo auto zaparkované na tejto prístupovej komunikácii. Iné auto, ktoré parkovalo na trávnatej ploche vedľa, bolo riešené osadením tzv."papučou" a blokovou pokutou. Vzhľadom na fakt, že sa auto niekoľkokrát nepodarilo zastihnúť pri takomto nevhodnom parkovaní, MsP nemohla viac v tejto veci urobiť.
Ak by ste do budúcna videli takéto konanie - prosím neodkladne to nahláste priamo na telefónnom čísle MsP 0905 499 384.

Tím oddelenia komunikácie a marketingu
Mestský úrad Handlová

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania