Ligetská-Verejné služby-iné

Zodpovednosť za riešenie: Handlová

Neriešený
meno
Helena 14. mája 2019

Od existencie Mestského cintorína na začiatku točka na vodu úroveň 19st. Vyberať poplatky za služby pri platení prenájmu. hrobového miesta na 10 r. dopredu vedia prenajímateia, niečo zveľaďovať je asi problém. Idete nabrať vodu, umyt ruky, strieka to na vás, že ste mokrý, čo vlastne sa zmenilo novým prenajimatelom okrem zvyšovania poplatkov? Vzadu špinavá voda zo 100r banských huntov, kde starý človek nemá silu udržať krhlu co si musí nosiť sebou. Otrasná úroveň, nech sa pozrú na iné mestá, dediny ako to tam vyzerá,nech aj zveladuju, nie len inkasuju. Nečakám výhovorky ako sa nedá, ale zmenu

20. máj 2019

Viliam Németh

Milá pani Helena, osobne si nemyslím, že by cintorín nebol zveľaďovaný. len za posledný rok sa opravila strecha na Dome smútku, spravil sa nový chodník do urnového hája, vymenilo sa 300 m oplotenia, vymenila sa zadná brána, natrela sa hlavná brána... . Cintorín je pravidelne kosený cca 5x ročne, vyvážané sú veľkoobjemné kontajnery atď. Čo sa týka vody, poškodený ventil sa bude meniť. Vo svojom príspevku spomínate, že si ľudia musia so sebou nosiť krhlu - áno bohužiaľ musia, ale nie kvôli správcovi, ale práve kvôli ľuďom, pretože krhly, ktoré správca zakúpil na cintorín ľudia ukradli behom 2 dní. Myslím, že keby ste poprosili zamestnankyňu v kancelárii, rada by vám tú krhlu požičala, viem, že s tým nemá problém. Čo sa týka čistoty vody v nádržiach, aj o tom by sa dalo polemizovať, pretože ľudia do tých nádrží nahádžu ozaj čokoľvek, tak ako aj za plot cintorína, nehovoriac o tom, že sú schopní dokonca v urnovom háji aj zabetónovať točku na vodu. Poplatky sa nezvyšovali od roku 2013 a osobne si myslím, že 3,10 EUR na rok, za vodu, smeti a kosenie nie je veľa. Viete aj ten benzín do kosačky niečo stojí, aj ten vývoz kontajnerov nie je zdarma a aj za vodu musí zaplatiť ten správca. Na druhej strane, keď ste veľmi nespokojná s úrovňou poskytovaných služieb, bolo by vhodné obrátiť sa písomne priamo na správcu, poprípade porozmýšľať o zrušení hrobového miesta na handlovskom cintoríne a premiestnení na cintorín, ktorý bude spľňať Vaše očakávania. Pekný deň.
23. máj 2019

Helena

P. Diskutujúci.. nie ste objektívny, vy to vidíte len z pohľadu, že vaša pani u nich pracuje, to co robia a ste vymenoval prináleží z ich povinnosti ako prevádzkovateľa.. Nič extra čo aj v iných mestách.. A ta vaša rada na koniec.. nieto komentára.. preložte si vy svojich príbuzných inam, oni sa tu narodili aj sú pochovaní. pekne primitívna rada. mali vy ste počuvat ľudí.. toľko.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania