Hlboká-vertikálna značka-chýbajúca

Zodpovednosť za riešenie: Handlová

Uzavretý

Dobry den. v oblasti malej horky za predosleho vedenia mesta sa robili rozsiahle opravy ciest. V ramci rekonstrukcie, bolo prislubene mestom, ze sa vybavia cesty dopravnym znacenim. Dokonca bol zverejneny aj projekt kde bude aka znacka osadena. Neudialo sa tak. Rekonstrukciu mal vtedy na starosti odbor vystavby, tak si myslim ze nebude problem aby sme sa tu, obyvatelia horky dozvedeli v akom stadiu sa to nachadza. Dufam ze sa tie peniaze ktore boli na to urcene neminuli napriklad na vystavbu,, mega" chodnika po ul.kpt Nalepku od slovenky po krizovatku s Robotnickou ulicou.

24. máj 2019

Olli MH

Ten ,, mega" chodnik na ul.kpt Nalepku nie je jediná vec čo nám oči kole. Ďaľší nezmyselné chodníky vzniklli v tej dobe na samotnej Hlbokej ulici. Vo vrchnej časti cesty spravili chodníky šírky turistického chodníčka, po ktorých sa nedá ani bicykel tlačiť. Náročnosť úpravy lôžka, zabetónovanie obrubníkov a položenie zámkovej dlažby bola neúmerne vysoká a podľa mňa aj uplne zbytočná. Stačilo to vyasfaltovať na celú šírku a prípadne tam namaľovať bielu čiaru - krajnicu.
Ale k tým dopravným značkám... naozaj tam chýbajú a v projekte boli zahrnuté....TAK KAM SA PODELI ???
24. máj 2019

Dušan

Presne na to som myslel, ze cesta mohla byt na celu sirku, a oznacit krajnicu vodorovnym znacenim. aj autam by sa lepsie a jednoduchsie vyhybalo. Pockame si na stanovisko uradu co nam odpovedia. Predpokladam ze sa z toho vykrutia , to tak nemalo byt, to mame mylne informacie. Uvidime....
12. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

dopravnej situácii v tejto lokalite sme sa venovali prostredníctvom reportáže v RTV Prievidza. Celú reportáž si môžete pozrieť na stránke televízie tu http://www.rtvprievidza.sk/home/handlova/6333-znacky-zatial-nebudu. Mesto momentálne nemá v pláne značky osadzovať.

S pozdravom a prianím pekného dňa

Denis Szentkirályi
odd. komunikácie a marketingu MsÚ
13. júl 2019

Olli MH

No prosím.. ani to nebolelo ( môj komentár k podnetu v ten istý deň padol na úrodnú pôdu
https://www.odkazprestarostu.sk/handlova/podnety/73974/namestie-banikov-webova-stranka-mesta-nefunkcna-stranka ).
Takto nejako môže odpoveď od samosprávy vyzerať. Krátke a výstižné zdôvodnenie s patričným odkazom na stránku, kde sa k problematike niekto zodpovedný vyjadril.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.