Námestie baníkov-Zeleň a životné prostredie-iné

Zodpovednosť za riešenie: Handlová

Uzavretý
meno
obyvateľka Hôrky 20. júna 2019

Dobrý deň, chcela by som vedieť, dokedy bude cesta na MsÚ, najdôležitejšiu budovu v meste, lemovaná prebujnelou zeleňou. Sú to trávy nevzhľadné teraz, keď sa samovoľne vysievajú a prevísajú do tretiny chodníka, aj keď ich osekajú ako strnisko. Nič reprezentatívnejšie nie je? Ďakujem.

01. júl 2019

Mikulaš Pukač

Na MZ to bolo vysvetlené vedúcim odboru výstavby. Sú to okrasné trávy. Boli navrhnuté záhradným architektom. Takéto trávy sa režú až na jar keď uschnú.
02. júl 2019

Jan Handlovský

Je 2 jula a MsBP nevyplatil-nezaslal preplatky.....čo tam po suchej tráve
02. júl 2019

Mikulaš Pukač

Ja som preplatok dostal na účet. Je to nutné riešiť cez bytový MsBP, ekonomické oddelenie (ako bývajú voľby) Asi ste mali pri vyúčtovaní reklamáciu. Vtedy sa vyplácanie oddiali. S trávou to nemá nič spoločné.
08. júl 2019

Jan Handlovský

Žiadne také problémy nebolí.....2. JÚLA okolo obeda prišli.....aj tak je to po funuse...kto za to môže?
08. júl 2019

Dušan

Povedal by som ze sa treba ohlasit priamo na MsBP , a ked nebude dostatočná odpoved, potom je na riesenie takychto problemov mesto ako take , ktoremu bytovy podnik podlieha.
10. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Prajeme dobrý deň,

záhon pred mestským úradom bol navrhnutý v rámci celkovej rekonštrukcie námestia odborníkmi v danej oblasti s ohľadom na využitie plochy, jej polohy, životný cyklus rastlín a pod. Mesto na projekt rekonštrukcie námestia čerpalo prostriedky z fondov Európskej únie. V rámci podmienok projektu bude výsadba ponechaná v takomto stave do ukončenia projektu.

Ďakujeme za pochopenie.

S pozdravom

Mgr. Jana Paulínyová, odd. komunikácie a marketingu MsÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania