Námestie baníkov-webová stránka mesta-nefunkčná stránka

Zodpovednosť za riešenie: Handlová

Vyriešený
meno
Olli MH 11. júla 2019

Má ešte vôbec nejaký význam na túto stránku niečo napísať ?

Áno ! Áno ! Áno ! - veď sa teší absolútnemu nezáujmu zo strany mestských predstaviteľov.

11. júl 2019

Dušan

Asi by bolo dobre vymenit pracovnicku oddelenia komunikacie a marketingu v handlovej. Ved pred niekolkymi rokmi odisla na vuc-ku do trencina, a zrazu je nazad. Nema cas zistovat od kompetentnych pracovnikov uradu odpovede na otazky obcanov. Tak napisu neriesene po mesiaci a je valovane. Dalsi bodik vyrieseny.
11. júl 2019

Olli MH

:-) už to pôjde, :-) už to pôjde.... výmena asi prebehla. Prvá odpoveď nového "komunikátora" je v príspevku o kosení na cintoríne ... YES!
12. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Mesto Handlová s obyvateľmi komunikuje prostredníctvom viacerých komunikačných kanálov, ktoré spravuje odd. komunikácie a marketingu. Aplikácia Odkaz pre starostu, resp. odpovede na jednotlivé odpovede na otázky obyvateľov sa teda spracovávajú napr. prostredníctvom webového sídla stránky, dvojtýždenníka Handlovský Hlas či Regionálnej televízie Prievidza. Zoznam médií, z ktorých môžete získať informácie o dianí v meste nájdete po kliknutí sem http://www.handlova.sk/dajte-o-sebe-vediet-a-kde-sa-mozete-dozvediet-viac-o-nas.phtml?id3=89197.

Napriek tomu, že odpoveď nie je zverejnená v aplikácii, podnety občanov riešime a na otázky odpovedáme.

S pozdravom

Denis Szentkirályi
odd. komunikácie a marketingu MsÚ
12. júl 2019

Olli MH

Pán Szentkirályi.
Je síce pekné, že máme viac oznamovacích portálov na ktorých si môžeme pracne vyhľadať riešenie podnetov, ktoré uverejňujú občania na tomto portáli, ale nemyslíte, že tento portál tým stráca zmysel ? Načo ho potom občania platia ? Táto stránka bola vytvorená práve preto, aby sa na nej dali prehľadne a bez zbytočností sledovať stavy a riešenia podnetov, ktoré trápia našich občanov a nie nútene kvôli tomu prezerať stovky výlevov na facebooku...

Je pre Vás taký obrovský problém TU odpovedať ?
A keď už sa o danom probléme niekde hovorilo alebo písalo , je pre Vás problém SEM dať link na danú tému ?
Využívajte prosím túto stránku tak ako treba , ako sa má a odpovedajte na podnety TU a nie niekde na ksichtoknihe....
Ďakujeme.
(my - čo sem chodíme...)

Ešte pridám niečo na zamyslenie vedúcim...teda pokiaľ to vôbec nejaký číta.
Zamestnávatelia, ktorým záleží na firme zakazujú používať zamestnancom počas pracovnej doby sociálne siete - všetci vieme prečo, Ale v štátnej správe sa práve tieto siete stávajú "akože jedinou" možnou alternatívou na vybavovanie "pracovných" záležitostí. Je to fantastické maskovanie, keby vás šéf nachytal že máte na pracovnom PC otvorený FB a s niekym četujete...veď v podstate pracujete...
15. júl 2019

Marian

Pride mi to trosku strelene. Tu napisete svoj podnet, otazku, alebo staznost a kompetentny pracovnik Vam odpovie niekde... A vy hladajte na internete, ze kde Vam tak asi mohol odpisat.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania