Kunešovská-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Handlová

V riešení
meno
Stanislav 07. januára 2020

Dobrý deň. Chcem sa obrátiť na činnosť fungovania Mestskej polície a hlavne kontrolu zle zaparkovanych aut na uliciach. Keďže chodievame na prechadzky nedá si nevšimnúť nezodpovedných vodičov stojacich na chodniku kde podla zakona ani nemajú čo stať. Včera napadol prvy sneh a už kvôli nim začínajú problémy s odhrnutim komunikacie a samozrejme aj chodnikov. Myslim si, že naprávnym opatrením pre týchto vodičov by bolo pokutovanie keďže každý jeden dom má možnosť parkovať svoje autá na svojich pozemkoch. Do mestskeho rozpočtu pribudnu financie a každý jeden si uvedomí, že keď má možnosť parkovania na svojom pozemku uľahčí pracu pracovnikom Hatera a aj luďom chodievať po chodníku a nie sa uhýbať autám, lebo si myslia, že komunikacia je len pre nich a ostatné ich nezaujima.

08. január 2020

Odpoveď samosprávy

MsP o situácii na Kunešovskej ulici vie. Riešili tento problém už v minulosti a venujú sa mu aj teraz. Aj včera 7.januára bola na mieste hliadka a majitelia aút boli riešení napomenutím aj pokutou. Aj mesto Handlová aj MsP Handlová sú si vedomí problému parkovania na chodníkoch, nie vždy je však riešenie situácie jednoduché. V tomto prípade bude MsP konzultovať situáciu aj s oddelením dopravy na MsÚ.
Kto? MsP a Oddelenie výstavby, územného plán. dopravy a ochrany ŽP

Tím oddelenia komunikácie a marketingu
Mestský úrad Handlová
09. január 2020

Stanislav

Dakujem za riešenie problemu vidieť že to ma svoj účel. A poprosil by som zopakovať ešte raz takýto výjazd pretože dvaja občania evidentne nerešpektujú zakon. Maju asi dosť peňazí tsk vas poprosim ešte raz ich pokutovst
30. január 2020

Milan Jedinák

Všetkým dať papuče keď budú potrebovať auto aspoň ich to zdrží pri odchode do práce a budú možno aj meškať a uvedomia si čo urobili majú brány dvor tak v čom je problém?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.