Nová Lehota-osvetlenie-nefunkčné

Zodpovednosť za riešenie: Handlová

Vyriešený
meno
Milan Jedinák 02. marca 2020

Dobrý deň chcel by som sa opýtať či sa riešia časté výpadky verejného osvetlenia na Novej Lehote lebo posledný mesiac dva je pomaly každodenný rituál že osvetlenie vypadne. Samozrejme do 21h je kontaktovaný bytový podnik a po 21h msp... Naposledy bola pustiť osvetlenie MsP v piatoo deň pred voľbami dnes je nedeľa a osvetlenie zas vypadlo bez priciny ... Rieši niekto tento problém ??? A taktiež by som sa chcel opýtať či by bolo možné opraviť lampu pri ceste smerom od kostola smerom na ZH ďakujem a prajem pekný zvyšok dňa

03. marec 2020

Odpoveď samosprávy

Počas uplynulého víkendu MsBP a MsP zaznamenali zvýšený počet hlásení porúch verejného osvetlenia. Problémom v tejto časti mesta je vzdušné vedenie, ktoré najmä pri zvýšenom výskyte veterných dní spôsobuje jeho časté výpadky. To však nebol problém tohto víkendu. Pracovníci MsBP strávili v Lehote celý pondelok pričom skontrolovali desiatky stĺpov VO, niektoré lampy vymenili, skontrolovali izolátory, poprípade zabezpečili ich funkčnosť, úplne odstavili poškodenú a nefunkčnú časť VO smerom ku kameňolomu. Je dosť možné, že pri daždivom počasí voda zateká do jednej z lámp a tá spôsobuje skrat, ktorý následne odstaví celý okruh VO.

Tím oddelenia marketingu a komunikácie
03. marec 2020

Milan Jedinák

Snáď to tento problém vyrieši ... No lampa pri výjazde na ZH (kde bola kedysi zastávka) stále nesvieti
04. marec 2020

Odpoveď samosprávy

Áno máte pravdu, pán Ing. Vlk nám osobne potvrdil, že lampu skontrolujú a zistia čo je príčinou jej nefunkčnosti, avšak nakoľko sa nachádza v teréne - v kopci - auto s plošinou sa šmýka. Musia počkať kým prestane pršať a vozovku trochu preschne aby sa plošinové auto udržalo.
Ďakujeme za pochopenie. Lampe sa určite budú venovať.

Tím oddelenia marketingu a komunikácie

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania