Okružná-Zeleň a životné prostredie-iné

Zodpovednosť za riešenie: Handlová

Vyriešený
meno
Ivan 01. apríla 2020

Dobrý deň, chcel by som mesto poprosiť o odpratanie kopy konárov na Okružnej ulici ktorá zostala po čistení potoka.Ďakujem (pri mostíku cez potok medzi žltým a zeleným činžiakom)

02. apríl 2020

Ivan

Iné konáre čo boli okolo som už pozbieral, stačí len odviesť :)
02. apríl 2020

Olli MH

Tým, že si pozbieral konáre a uložil ich na jednu kopu (hoci aj v dobrom úmysle, že stačí odviesť) - ušil si na seba "búdu" . Vytvoril si totiž ČIERNU SKLÁDKU !
Budem sledovať, ako to MÚ vyrieši... dúfam, že ti nenaparia pokutu.
03. apríl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Koryto čistili aktivační pracovníci. Vzhľadom na aktuálnu situáciu bola ich činnosť dočasne pozastavená a z toho dôvodu nestihli svoju prácu dokončiť. Ďakujeme, že ste konáre dali na jednu kopu. Poprosili sme spoločnosť HATER Handlová o ich odpratanie. HATER Handlová konáre odprace v rámci zberu konárov, ktorý prebieha od stredy do piatku tohto týždňa - teda od 1. - 3. apríla.2020. Najneskôr však do konca budúceho týždňa.
Kto? Hater Handlová spol s.r.o.
Kedy? v priebehu 15. tyždňa

Tím oddelenia marketingu a komunikácie.
03. apríl 2020

Ivan

Olli MH ta kopa tam už bola od minulého roka, myslel som tie konáre čo boli za ten čas rozvláčené okolo. Tu kopu urobili aktivačný pracovníci keď čistili potok.
06. apríl 2020

Ivan

Kopa volať dnes vyvezená podnet bol vyriešený 🙂
07. apríl 2020

Olli MH

No sláva...gratulujem za rýchle vyriešenie. Kedy že čistili ten potok ? Že vlani ?? Kedy odpratali konáre... že tento rok v apríli ???
Na smiech...
09. apríl 2020

Odpoveď samosprávy

Konáre odviezla spoločnosť HATER Handlová 6.4.2020

Tím oddelenia marketingu a komunikácie.
10. apríl 2020

Jaro

Chcem upozornit na preplnene odpadkove kose pre psov v lesoparku aj na sidlisku mc...
16. apríl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
O odpadkové koše na psie exkrementy sa starajú aktivačný pracovníci, ktorých činnosť bola kvôli COVID-19 pozastavená. Dočasne sa o koše starala spoločnosť HATER Handlová s.r.o., avšak je možné, že nemali kompletný zoznam týchto košov a tak prioritne vyniesli len koše nachádyajúce sa v blízkosti hlavnej cesty.
Aktivační pracovníci by sa však mali opäť vrátiť do práce, nateraz ešte nevieme presne povedať od kedy presne, ale akonáhle to bude, začnú sa opäť venovať svojím bežným aktivitám ako je čistenie ciest, korýt potokov, aj smetných košov na psie exkrementy. Ďakujeme za trpezlivosť.

tím oddelenia marketingu a komunikácie

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania