Ligetská-cesta-znečistená

Zodpovednosť za riešenie: Handlová

Vyriešený
meno
handlovcan 16. júna 2020

Chcem požiať o vykonanie nápravy.Jedná sa o most na Ligetskej ulici pri bývalom hostinci Ligeta.Most je plný nánosu splaveného štrku po zimnom posype v takej miere,že sa jazdenim ťažkej dopravnej techniky vyjazdili kolaje ,jamy do takej mieri ,že teraz po daždoch su na moste jamy plné vody..Chodiť sa da s problémani,jazdiť s rizikom poškodenia spodku auta.Prosím zariadte ,aby to odkopali v spolupráci s aktivačnými pracovníkmi,a odviezli,nech je cesta rovná..Cesta hore po otrasnej ceste,keď ideme na záhradu je jedna katastrofa,čudujem sa,že obyvatelia tam hore nič nerobia ,aby sa im zlepšil prístup.Celé zle.

16. jún 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.

Ďakujeme za zaslanie podnetu. Dnes bola vykonaná obhliadka na mieste referentom dopravy z oddelenia výstavby, ÚP, dopravy a životného prostredia. O vyčistenie mostu sa postarajú aktivační pracovníci.

tím oddelenia komunikácie a marketingu
17. jún 2020

Helena

Ďakujeme za rýchlu odpoveď,p. Paulyniová,veríme aj my,že sa to dá konečne do normálneho stavu.Už od decembra 2018 sme prosili o nápravu,môžete vidieť historiu podnetov,aby jamy zmizli,nič sa nedialo okrem toho ze sa to zasypalo.Prosím vás na Odbore výstavby,vy máte info čo sa robi,jedna mala fúra drveneho použitého asfaltu,povalcovať a my budeme spokojní,že diery sú preč na nejaký čas,pokým nepride narad aj tato žiadosť..Zariadte to,nech sa už konečne po 3 rokoch sťažovania tento usek vyrieši.Každý kto tade prechádza len krúti hlavou a nadáva pri jazde autom..Veď bývalý primátor sľuboval ,že pride na rad aj tato časť mesta...aj skončil a nič nie je.
17. jún 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň. Aktivační pracovníci dnes aj za prítomnosti autora podnetu vyčistili vyššie spomínaný most.

tím oddelenia komunikácie a marketingu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania