Možné porušenie zákona?

Zodpovednosť za riešenie: Hlohovec

Uzavretý
meno
matoHC Krajší Hlohovec 24. novembra 2014

Dobrý deň,
na pešej zóne pri 1Zš som spozoroval znehodnotenú dlažbu od malovky, alebo inýho stavbeného materiálu. Bolo by možné danú vec prešetriť a odstraniť znehodnotenie verejneho majetku čím by sa odstránilo možné porušenie zákona 138/1991 §7 .Viete prośim a do kedy a ako /výmena dlažby , vyčistenie/ bude daný stav vyriešený ?

ďakujem za info

06. marec 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, v súvislosti s opravami fasády na budove ZŠ sme Vás už informovali o spôsobe vykonania opráv, pričom v tejto časti budovy opravy zabezpečuje škola. Na základe Vášho podnetu sme požiadali o vyčistenie dlažby. Pracovník školy vyčistil dlažbu dostupnými prostriedkami, po konzultácii s odborníkom nebolo odporučené použitie chemických prostriedkov z dôvodu možného znehodnotenia dlažby.

Ing. Eva Lukáčová, prednostka MsÚ
06. marec 2016

matoHC Krajší Hlohovec

O tomto vyriešený tohto podnetu nechcem rozhodnuť ja , ale prikladám aktuálnu foto . Nech sa každý zamyslí , keby mu toto urobila nejaká firma na dvore či bol spokojný.

Chodník je náš spoločný majetok a podla mňa je znehodnotený ....
06. marec 2016

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň,
za mňa osobne by som tento podnet označil ako neriešený. Nepáčil by sa mi takto zanedbaný chodník, avšak 100 ľudí sto názorov takže podnetu som pridelil status ROZHODNITE, kde platia pravidlá, že ak bude rozdiel v hlasoch väčší ako 20 či už v prospech odpovede ÁNO, ako súhlasu s riešením podnetu, alebo NIE, ako nesúhlas s riešeným podnetu, daný podnet zmením na Vyriešený resp. Neriešený


Tomáš Polák
administrátor

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania