Prepadnutý chodník

Zodpovednosť za riešenie: Hlohovec

Vyriešený

Dobrý deň, na križovatke ulic Hlohova s ulicou Bezručova sa na chodníku prepadava dlažba. bolo by prosim možné nevyhovujúci stav odstraniť. ďakujem

18. február 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, vplyvom poveternostných podmienok v zimných mesiacoch sa na viacerých miestach uvoľnila dlažba, resp. pokleslo podložie, v ktorom je uložená. Tieto prípady monitorujeme a v jarných mesiacoch MsÚ požiada o opravu spoločnosť VaTS s. r. o., ktorá na základe zmluvného vzťahu tieto práce pre mesto zabezpečuje.

Ing. Eva Lukáčová, prednostka MsÚ
29. apríl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, aktualizujem informácie:

Vzhľadom na to, že sa k 31. 12. 2014 skončili zmluvy na starostlivosť o zeleň
a údržbu komunikácií, ktoré mala uzavreté VaTS s externými dodávateľmi
a predchádzajúce vedenie spoločnosti včas nevysúťažilo nových zmluvných partnerov, pripravujeme momentálne novú súťaž na dodávku týchto služieb.
Z toho dôvodu mesto Hlohovec v súčasnej dobe nemá zmluvného partnera na technické služby a túto oblasť riadime v krízovom režime, čo sa krátkodobo prejaví v rozsahu a kvalite starostlivosti o zeleň a komunikácie. Napriek tomu sa usilujeme, aby tento stav pociťovali občania mesta čo najmenej. Na plný režim starostlivosti o zeleň a komunikácie a ich opravy budeme môcť nabehnúť až po ukončení súťaže a podpise zmluvy s novým partnerom. Rozumieme, že občania môžu byť v niektorých prípadoch oprávnene nespokojní so súčasným stavom, robíme však všetko pre to, aby sme v najkratšom možnom čase s ohľadom na zákonné limity dostali fungovanie technických služieb do normálnej prevádzky.

Zuzana Hrinková Siebenstichová
Referentka pre komunikáciu a vonkajšie vzťahy
18. január 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
chodník bol opravený.

Zuzana Hrinková Siebenstichová
Referentka pre komunikáciu a vonkajšie vzťahy
18. január 2016

matoHC Krajší Hlohovec

ďakujem za aktualizaciu a vyriešenie podnetu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania