Škaredý ostrovček na ceste

Zodpovednosť za riešenie: Hlohovec

Vyriešený
meno
Dumbo 09. júna 2015

Dobrý deň.
Ostrovček na križovatke medzi ulicami Hviezdoslavova a Arpáda Felcána je v katastrofálnom stave. Znečistený, zarastený a má poškodené obrubníky.
Dúfam, že bude čoskoro vyčistený.
Ďakujem.

09. jún 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
Budeme sa ním zaoberať a o ďalších krokoch v tejto veci Vás budeme informovať.



Zuzana Hrinková Siebenstichová
Referentka pre komunikáciu a vonkajšie vzťahy
10. jún 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
verejnoprospešní pracovníci majú túto lokalitu v pláne činnosti práve na dnes, t.j. váš podnet bude v priebehu dňa vyriešený.

Mgr. Zuzana Hrinková Siebenstichová
Referentka pre komunikáciu a vonkašie vzťahy
10. jún 2015

Odpoveď samosprávy

Aktuálne - podnet vyriešený.

Mgr. Zuzana Hrinková Siebenstichová
Referentka pre komunikáciu a vionkajšie vzťahy
10. jún 2015

matoHC Krajší Hlohovec

Tento podnet považujem stále za nevyriešený .

Dovolím si použiť fotku, ktorú použila referentka . Na foto som zvýraznil nedoriešený podnet.

Poškodený obrubník nieje podla foto stále opravený. Keď tam už boli pracovníci, mohlo sa to dať už aj pozametať . Aby bol podnet vyriešený , mohlo by sa to spraviť poriadne.

Osobne som si všimol , že pani referentka používa taktiku niečo s podnetu vyriešiť /jednoduchšie veci/ a hneď podnet označiť za vyriešený , čo nieje správne.

Mohol by sa prosím dať priestor riadne vyčistiť ?
10. jún 2015

Odpoveď samosprávy

Vážený občan,
náš spôsob reakcie na podnety nie je taktika, ale skutočne úprimná snaha riešiť veci k všeobecnej spokojnosti. Niektoré podnety sa dajú vyriešiť rýchlejšie, iné zas, naopak, podliehajú určitým procesom, ktoré majú svoju postupnosť.
V tomto konkrétnom prípade ide o viac etáp. V prvej fáze bola úprava ostrovčeka a zelene v ňom. Dúfam, že súhlasíte, že najpodstatnejšia časť podnetu bola vyriešená.
Druhou fázou je čistenie priestranstva, no toto je prioritne otázka bezpečnosti pracovníkov a plynulosti premávky, ktorá je v tomto úseku intenzívna. Preto je nutné naplánovať čistenie okolo ostrovčeka v skorých ranných hodinách a zabezpečiť všetko, čo s bezpečnosťou súvisí. Ostrovček sa upravoval v dopoludňajších hodinách za plnej premávky.
Tretia fáza je objednanie poškodenej časti obrubníka, a tento proces sa skutočne nedá urýchliť. Komponent je objednaný a treba počkať na jeho dodanie.

Pevne verím, že vnímate našu snahu vyhovieť občanom v maximálnej možnej miere. Sme radi, že sa zaujímate o to, ako naše mesto vyzerá a upozorňujete nás na nedostatky. Robíme vždy všetko, čo je v našich možnostiach a kompetenciách. Na druhej strane vás ale tiež prosíme o trochu trpezlivosti, pretože nie všetko sa dá napraviť hneď.
Ďakujeme!

Mgr. Zuzana Hrinková Siebenstichová
Referentka pre komunikáciu a vonkajšie vzťahy
11. jún 2015

matoHC Krajší Hlohovec

Pani Siebenstichová,
ja som len reagoval na Vašu odpoveď,
Kľudne stačilo dať odpoveď čiastočne vyriešený a bolo by to ok.

Ospravedľnujem sa ak moja aktualizaćia vyznela nejak útočne. Ja som sa len snažil pomenovať môj pohľad ako riešiť podnety , že nie len riešiť jednu vec, ale vždy trochu kompletnejšie. Tiež si uvedomujem , že nejde všetko zo dňa na deň. Ja som trpezlivý , šak preto čakám stále na doriešenie podnetov ešte zo septembra :-) . Sme malé mesto , kde musíme držať pokope a nie útočiť na seba. Preto sa vlastne snažím poukazovať na drobné nedostatky z pohľadu občana. Ja som vdaČný za snahu , ktorú mesto Hlohovec vynakladá na riešenie týchto ,, otravujúcich ľudí,, a zaoberá sa podnetmi a snaží sa komunikovať.

,,náš spôsob reakcie na podnety nie je taktika,, - o tomto si dovolím sa rozpísať pri inom podnete , kde vysvetlím prečo som nadobudol takýto dojem .




30. jún 2015

Dumbo

poškodený obrubník našiel svoje miesto, týmto je môj podnet vyriešený.
18. august 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, pripájam fotodokumentáciu.
Síce iný uhol pohľadu, no viditeľná náprava.

Zuzana Hrinková Siebenstichová
Referentka pre komunikáciu a vonkajšie vzťahy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania