Autobusové zastávky - Hlohová u.

Zodpovednosť za riešenie: Hlohovec

Vyriešený
meno
Dumbo 18. mája 2016

Dobrý deň.
Na ul. Hlohová sú zastávkové prístrešky, ktoré sú v dezolátnom stave.
Podľa priložených fotiek tam nájsť skutočne samé zlé veci. Rozbité sklá, smeti, reklamné plagáty, nálepky TAXI služieb, špinu, zle vyvesené cestovné poriadky, chýbajúce smetné nádoby.
Prosím venujte tomuto podnetu trocha času a aspoň trochu to upravte.
Ďakujem.
Dumbo

24. máj 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Prístrešky autobusových zastávok na Hlohovej ul. sú v majetku Mesta Hlohovec
Po obhliadke technického stavu prístreškov zamestnancom MsÚ bolo zistené, že skutočne na všetkych 4 prístreškoch sú prasknuté sklá. Následne bude teda sumarizovaný predpokladaný rozsah prác a spotreba materiálu, vydané objednávky a postupná výmena.

Čo sa týka košov, koše na Hlohovej ul. nie sú súčasťou samotnej výbavy zastávky, ako je to u novších typov napr. na ul. Hviezdoslavova či Nitrianska, ale sú v ich bezprostrednom okolí umiestnené 50L umelohmotné zelené koše, tak ako na iných stanovištiach v Meste Hlohovec.
Aj v tejto veci prebieha revízia skutkového stavu všetkých stanovíšť týchto košov po celom území mesta, po jej dokončení môže byť vydaná hromadná objednávka na doplnenie a dovybavenie poškodených stanovíšť, s doplnením stanovíšť na Hlohovej ul. sa ráta prednostne.

Za vitrínky – to jest obsah vyvesených oznamov ako aj prípadné osvetlenie vitrínok zodpovedá spoločnosť Arriva trnava a.s.

Posvietime si aj na čistotu.



Zuzana Hrinková Siebenstichová
Referentka pre komunikáciu, vonkajšie vzťahy a propagáciu, MsÚ Hlohovec
03. jún 2016

Dumbo

Myslím, že toto je najväčší mínus celej zastávky. Nekontrolované umiestňovanie reklamy, nálepok a drobnej inzercie. Je pravda, že Arriva sa stará o obsah, ale situačne sa len posúvajú cestovné poriadky z roka na rok nižšie a nižšie. Pekne to je vidieť na zastávkach na stanici, kde tieto nálepky na nových zastávkach rok neboli a potom po jednej boli hneď ďalšie 4 a viac. Jednoducho treba to sem tam aj odstrániť a umyť. Asi toľko k zastávkam.
10. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

dobrovoľníci zo združenia DOZOR HC v spolupráci s mestom Hlohovec počas júna zastávky na Hlohovej ulici vyčistili.

Zuzana Hrinková Siebenstichová
Referentka pre komunikáciu, vonkajšie vzťahy a propagáciu, MsÚ Hlohovec
10. júl 2017

Dumbo

Wau, super, hneď je to krajšie :)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania