Zanedbané miesto

Zodpovednosť za riešenie: Hlohovec

Vyriešený
meno
matoHC Krajší Hlohovec 19. júla 2016

Na autobusovej zástavke na ulici SNP je dlhodobo znečistené miesto v okolí smetnej nádoby. Toto miesto za posledný rok , čo to sledujem nebolo čistené ani raz. Miesta pri zástavkach by si zaslúžili zvýšenú údržbu , nakoľko prejde cez ne za deň veľa ľudí .
Tiež by som chcel upozorniť na nelegálnu a nestetickú reklamu na smetných košoch , ktorú mesto na nich toleruje

08. február 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
miesto je pravidelne čistené a zberná nádoba je pravidelne vyprázdňovaná. Lepenie nálepiek na zberné nádoby je podľa VZN mesta Hlohovec č.165/2015 zakázané. Odstránenie nálepiek bez poškodenia zbernej nádoby je problematické a to z hľadiska použitých lepidiel.

Zuzana Hrinková Siebenstichová
Referentka pre komunikáciu, vonkajšie vzťahy a propagáciu, MsÚ Hlohovec
18. apríl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
aktualizujem stav podnetu. Ako sme uviedli v minulosti, miesto je pravidelne čistené a zberná nádoba je pravidelne vyprázdňovaná. Mesto Hlohovec zabezpečuje vysýpanie smetných košov, konkrétne na tomto mieste trikrát v týždni. Čistotu v okolí by však mali udržiavať aj občania svojim prístupom k čistote a životnému prostrediu. Prípadnému prerastaniu buriny okolo lampy verejného osvetlenia zabránime častejšou údržbou a postrekom, a toto miesto bolo dôkladne vyčistené v apríli tohto roka.

Lucia Hausknechtová
Referentka pre komunikáciu, vonkajšie vzťahy a propagáciu, MsÚ Hlohovec

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania