Náhradne staničné zastávky (M.R. Štefánika)

Zodpovednosť za riešenie: Hlohovec

Vyriešený
meno
Dumbo 28. septembra 2016

Dobrý deň.
Počas jarmoku v meste sú presunuté zastávky prímestskej dopravy na ulicu M.R. Štefánika. Stav chodníka, kde sú tie zastávky je asi najhorší aký v meste môžme mať. Dalo sa tomu aj predísť, keby sa aspoň vyčistili od vysokej buriny. Tiež samotné umiestnenie zastávok predovšetkým pod stromy (to sú bariéry) nie je dosť šťastné riešenie, pretože akokoľvek sa tam pristaví autobus aj tak bude musieť stáť len v strede cesty inak hrozí poškodenie stromov a aj autobusov.

06. október 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za váš názor.
Je fakt, že miesto by si zaslúžilo lepšiu údržbu zelene, no strategicky je toto náhradné riešenie ideálne.
Presun zastávok je len o pár metrov oproti pôvodnému miestu, neďaleko od vlakovej stanice. Je to tiež jediná obchádzková trasa v smere do mesta a vo z mesta v smere do Piesťan a Topoľčian.
O zmene lokality pre dočasné zastávky počas jarmoku sa neuvažuje.
Aj orezy zdravých stromov musia mať svoje odôvodnenie. So stavom chodníka sa samozrejme dá niečo robiť a preto ho navrhnem zaradiť do harmonogramu opráv.

Zuzana Hrinková Siebenstichová
Referentka pre komunikáciu, vonkajšie vzťahy a propagáciu, MsÚ Hlohovec
09. apríl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
aktualizujem ešte raz odpoveď, pretože podnet je z roku 2016. V minulom roku (2017) pred konaním Michalského jarmoku sme venovali zvýšenú pozornosť tejto lokalite. Uvedomujeme si, že zvýšený pohyb cestujúcich po ul. M. R. Štefánika, kde sú počas konania Michalského jarmoku presunuté autobusové zastávky, vyžaduje aj našu zvýšenú pozornosť, a preto sme zabezpečili včasné vyčistenie komunikácie od náletových burín a rovnako postupovať budeme aj tento rok.

Lucia Hausknechtová
Referentka pre komunikáciu, vonkajšie vzťahy a propagáciu, MsÚ Hlohovec

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania